Sayfa 66/716 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 5725 madde; 521 - 528 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by pharmacIEn Yazıyı Oku
    stok seviyeleri
    2020 12/ 577 milyon tl
    2021 3/ 607
    2021 6/ 681
    2021 9/ 735
    2021 12/ 975 Milyon
    Paranın borçlanmanın maliyetinin arttığı kur riskinin zıpladığı şu dönemde bu stok artışı spor olsun diye yapılmadı herhalde ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Satışların %25 arttığı yerde stok %70 artıyorsa, bunun başka izahı olamaz zaten
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Kusludaki isminiz aynımı nasıl takip edebilirim

Teşekkürler
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    üşenmesem güzel bir analiz yazacaktım twitter da...3-5 ana konu var, biri de stok konusuydu benim merak ettiğim geçtiğimiz yıllarda ne kadarlık stok vardı, 2.330 luk yıllık satış için 960 lık stok bence büyük rakam, tarihsel olarak oran ne civardaydı buna geriye dönük incelemek lazım. ilaç yokluğu ve yüksek zam beklentisi nedeniyle stoğa çalışmış olabilirler.
    TA-1012 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Döviz bazlı bakılırsa 2020/12 ve 2021/12 değerleri arasında çok büyük bir fark yok gibi...

Alıntı Originally Posted by pharmacIEn Yazıyı Oku
    stok seviyeleri
    2020 12/ 577 milyon tl
    2021 3/ 607
    2021 6/ 681
    2021 9/ 735
    2021 12/ 975 Milyon
    Paranın borçlanmanın maliyetinin arttığı kur riskinin zıpladığı şu dönemde bu stok artışı spor olsun diye yapılmadı herhalde ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.

4. rica etsem Şu meşhur kuşlu sitenin adını tam olara yazarımızın merak ettim bı bakayım

5. Tweeter Ali Özgür olarak yazıyor Chautionary

6. Bu senede temettü konusuna takılan arkadaşlar olmuş;

*Yabancının olmadığı,

*Kıt paranın belirli hisselerde döndüğü ve yeni paranın borsaya gelmediği,

*Ödenen kar payları ile ya başka hisse alındığı ya da bu hayat pahalılığında insanların paraya daha fazla kişisel ihtiyaç duyduğu dönemde alınacak temettünün hisse fiyatı da bu nedenlerle aynı yerine hızlıca gelemeyecekse bence önemi yok.

Büyüme büyüme büyüme.
    Olabilecek ciro patlamasında edebilecek karları ve olası şirket satışını kaçırmak istemeyenler bekliyor ve çekiyor bu çileyi.
    Temettü isteyenler 100 milyar pd ye yaklaşmış şirketleri alabilirler.

Syg,

7.  Alıntı Originally Posted by kuzey Yazıyı Oku
    Döviz bazlı bakılırsa 2020/12 ve 2021/12 değerleri arasında çok büyük bir fark yok gibi...
    hocam demek istediğim şu arçelik buzdolabına zam yaptı stoklarını ona göre güncelledi , veya ereğli ürettiği demir’e zam yaptı stoklarını yeni fiyata göre güncelledi, deva da üretilmiş ilacın fiyatı 18 şubat 2022 itibariyle güncellendi , yıl içinde maliyet artarken ürün fiyatında bir değişiklik olmadı… sizin dediğiniz gibi düşünürsek dolar bazlı maliyet artışına rağmen sattığı ürünün piyasa fiyatı aynı kaldı ama stoklar arttı.

(eski nick ielab)

8.  Alıntı Originally Posted by karakaya Yazıyı Oku
    Kusludaki isminiz aynımı nasıl takip edebilirim

Teşekkürler

TA-1012 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İmzamda var, o isimle aratırsanız yazılarıma ulaşırsınız.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 66/716 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •