Sayfa 66/394 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 521 - 528 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1. 7,40 tan açarak bence herkesi ters köşe yaptı akbabalar tabandan alış yazdılar ki adam yukardan açtı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    7,40 tan açarak bence herkesi ters köşe yaptı akbabalar tabandan alış yazdılar ki adam yukardan açtı

yemin ederim dün seni soracaktım :)
    çınar,kimyacı,lokasyon olmadan tadı olmaz:)ben almadım ama sizi aradı gözlerim:)
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

3. Ben bugün alacaktım ama faiz gelirleri faiz giderleri diye önceki sayfalarda yazan arkadaşlar vardı ben de vazgeçtim

4. topu havaya atmışlardı hoop top yere düştü şimdi zıplıyor bu aşamada biz varız, ama top durmadan kaçmak lağzım

5. Çıkış gösterip yine tabana mı götürecek acaba tv lere bakın herkes çiftlikbank konuşuyor spk kayıtlı değildi neden para yatırdınız diyorlar sanki spk kayıtlı şirketler dolandırıcılık yapmıyor şirketin kaç gündür tabanlarını bugünkü %10 yükselişini ve oradan %3 e düşmesini kimse araştırmıyor bizim ülkemizde her yer dolandırıcılarla dolmuş YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. henüz spk lık olmadı önce ky bi soyulsun adam gibi :)

7.  Alıntı Originally Posted by kimyaci Yazıyı Oku
    henüz spk lık olmadı önce ky bi soyulsun adam gibi :)
    Aynen doğru söylüyorsunuz spk nın görevi büyükleri kollamak büyükler ky nın eline tam verince piyasaya çıkar YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. hadi bakayım cesareti olan buyursun :)

Sayfa 66/394 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •