Sayfa 66/167 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 1330 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

15X i bulurum ama
    İstisnalar kaideyi bozmuyor, sen Ayasofya bahriyeli bulursunuz bunda 1 iddiam yok
    Ben icci abi birde mandradasutvar bulamıyok
    Hamdım Piştim Yandım

2. Reis bazen Shortlari bazen longları giyiyorsun ya. Bahriyeli abinin sana giydirdiği elbiseyi niye beğenmeyip topigi kapattın. Sen bahriyeli abiye düşman mısın

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Burda yazar ne demek istemiş,
    konunun ana teması ne
    Bu işlerde nasıl para katlama yapılır
    Endekis mühendisi ne demek
    Burada malum mağdur arkadaşın başından kötü bişi geçmiş. Muhtemelen asansörde gara biriyle başbaşa kalınmış ve aşk tazelenmiş bundan mütevellit malum mağdur arkadaşın bazı şilere karşı agresif tavırları var.

4.  Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    abi selam. verdiğin tiyodaki yere geldik. hisseleri tutcakmıyız satalımmı. ben bugün seni takip edicem yeni tiyo bekliyorum.
    Senin rakkamda tam nokta atışı olmuş abi

Ben karışmam, hisse işi patron işi
    hisseni satan, sen sattıktan sonra da tavan tavana gider benim yüzümden üzülmeni istemem.

Bana kalırsa hisse ile duygusal bağ kurmamak lazım,kar gördünnü yapıştırıp gidecen, başka hisse mi yok piyasada derim ama gönül ferman dinlemiyor. Fazla beklentiye girersen
    ters durumda psikolojik travma yaşatır hayatın alt üst olur

Benim üüüyle oldu.
    Hamdım Piştim Yandım

5. Benim moralim sıfır. Bu kayınço şeref fukarası parasını aldığı iki işimden birini bir yıldır bekletiyor değerini Nisan da iki sene olacak bekletiyor bende dün bu hafta mühlet verdim işi gücü bırakıp onunla uğraşacağımı söyledim SGK maliye vs her yere şikayet edecem dedim. Bakalım biraz tırstı.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Burada malum mağdur arkadaşın başından kötü bişi geçmiş. Muhtemelen asansörde gara biriyle başbaşa kalınmış ve aşk tazelenmiş bundan mütevellit malum mağdur arkadaşın bazı şilere karşı agresif tavırları var.
    Puhhahhhahha

Ayasofya sen bu analiz yeteneğini borsada kullansan para koyacak yer bulamazsın
    10 numara beş yıldız

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Puhhahhhahha

Ayasofya sen bu analiz yeteneğini borsada kullansan para koyacak yer bulamazsın
    10 numara beş yıldız
    Mağdurun halinden mağdur anlar. Bozkurt reisim hünkârım ile kader birliği yaptık onun başından geçmiş gibi anlattığım şeyler aslında benim başımdan geçmiştir belki de çoğumuzun başından geçmiştir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Petoşta tahtacısı ayıptır söylemesi öpünce,,hatta öpmekten de ileri gitmiş olmalı ki spotçulara cephe aldı
    severiz kendisini

Sayfa 66/167 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •