Sayfa 66/186 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 1485 madde; 521 - 528 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Ben anlamadım 2 vakte kadar ABD 'ye servet transferi olacak borsalar uçacak beri yandan enflasyon çıkacak ,ons uçacak FED faiz artırmak zorunda kalacak deniyor parçaları birlestiremedim bir türlü!!!
    Birleştirememen normal. Şöyle bir okudum topiğide . Arkadaşın kafası güzel . Tam kahve muhabbeti tadında topik he. Hedef feza. Yok yok turplar heybede hedef yerin dibi 8200.10800 de shortladım 8900 de longladım paraya para demedim .ABD feci göçecek. Ama sonrasında feci çıkacak . FED faizleri artıracak altın çakılacak bu arada japon borsası nı shortlayacağız. Oradan çin devalüasyon. Ne diyorsunnnn.Anlat anlat heyecanlı oluyor. Millet de o mu bu mu derken. Geç bunları dayı. 6 ay sonra DOW altın BIST için mesela rakam tahmini ver. Yoksa gerisi boş laf. 6 ay sonra bakalım rakamlara değerlendirelim. Alkışlayalım yada yerelim.

2.  Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Ben anlamadım 2 vakte kadar ABD 'ye servet transferi olacak borsalar uçacak beri yandan enflasyon çıkacak ,ons uçacak FED faiz artırmak zorunda kalacak deniyor parçaları birlestiremedim bir türlü!!!
    Trump diyor ki, 1929 buhranı öncesinde o günün yönetimi önlem almadı. Şimdi biz bunu görüyoruz acilen ithalata dayalı bir yaşam tarzını bırakmalıyız, üretim ve tüketim ülke içinde olmalı. Şayet bana mal satmak vergiden kaçmak isteyen olursa aynı Borusan gibi gelip burada fabrika kursun diyor. Doların seyri burada tartışma konusu olamaz. Öncelik ticari şeklin oturması. Ticari şekil derken, çin vergiden kacmak için yakın ülkelere fabrika kurdu, vietnam gibi, şimdi oradaki şirketlerde zor durumda. Onlarda bu vergiden etkilendi. Trump bu iş tutarsa heykeli dikilir. Abd 1929 yaşamam için önlem alıyor, bu dünyayı da rahatlatacaktır. Parite şimdilik 1,23 hedefi var, bu rakamın üstünde kapanış sağlarsa parite 1,5 görür ama bu 1-2 senede olacka iş dğeil, belkide 3-4 sene sürecek, bu rakamlara göre poz almak gereksiz, daha kısa vadeli pozlar oluşacaktır. Doalr artışı ülkemizde kısmen önü kapanmıştır. Zaten baskı altında ve şimdi abd de düşük dolar istiyor. İlave olarak ticaret şekli dğeişecğei için petrol düşebilir, düşük petrol ülkemize fayda sağlar, iran patlar, rusya ise sendeler. Tabi bu olasılıkalr için henüz erken.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Birleştirememen normal. Şöyle bir okudum topiğide . Arkadaşın kafası güzel . Tam kahve muhabbeti tadında topik he. Hedef feza. Yok yok turplar heybede hedef yerin dibi 8200.10800 de shortladım 8900 de longladım paraya para demedim .ABD feci göçecek. Ama sonrasında feci çıkacak . FED faizleri artıracak altın çakılacak bu arada japon borsası nı shortlayacağız. Oradan çin devalüasyon. Ne diyorsunnnn.Anlat anlat heyecanlı oluyor. Millet de o mu bu mu derken. Geç bunları dayı. 6 ay sonra DOW altın BIST için mesela rakam tahmini ver. Yoksa gerisi boş laf. 6 ay sonra bakalım rakamlara değerlendirelim. Alkışlayalım yada yerelim.
    malasef katılıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ALARKO....beni shortla....gubban oldugum deyu yalvardi...mecbur kaldim.
    shorttur longtur anlamam emma ki bizim iplikçi çok kişiyi terse getirmiştir... çok para koymasaydınız bari

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    shorttur longtur anlamam emma ki bizim iplikçi çok kişiyi terse getirmiştir... çok para koymasaydınız bari
    senin iplikciyi....sag cebime koyarim....oradan cikarir sol cebime koyarim....oradan cikarir arka cebime koyarim....tualete icarim....arka cebimden iplikciyi cikarir....ggoootumu siler....tualete atar...SIFONU CEKERIM....

onu defalarca soydum....

KUZU UCUNBIRI KURALINI IHLAL ETTI....karpuz ggotlu pezzzvenk.

6. Abd'ye ihraç yapan öncü şirketlerden brsan %7-8 yapmış.

7.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Abd'ye ihraç yapan öncü şirketlerden brsan %7-8 yapmış.
    İhrac yaptığı için, orada fabrikası olduğu için.

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    İhrac yaptığı için, orada fabrikası olduğu için.
    Sktas tavan, kordsa 5+ arclk vestl karsn egeen pozitif

Sayfa 66/186 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •