Yukarı çıkınca zararını kapatan kaçıyor. bist 100 1500 seviyesinde en az 250 bin kişi vardır bekleyen. Bu piyasadan cacık olmaz.
Yukarı çıkınca zararını kapatan kaçıyor. bist 100 1500 seviyesinde en az 250 bin kişi vardır bekleyen. Bu piyasadan cacık olmaz.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
her iki S&P de haber göndermek için piyasa kapanışını, hafta sonunu bekliyor![]()
Sedat Peker
@sedat_peker
süslü süleyman, saat akşam altıda sana bir hediyem var. Dediğim gibi, etlerini parça parça koparacağım (mecazi anlamda).
piyasaları da fena kitlediler. tepedeki hisseleri kucaklayacak adam yok. ucuz hisseleri alacak adam yok.
doları 13'lere sürerlerse veya erken seçim kararı alınırsa güzel bir dip sonrasında da şık bir ralli olur.
İdeal için tavsiye ettiğiniz bir video ya da doküman var mıdır ben yeni başladım da kullanmaya. Bir de İdealgo'yu önerir misiniz?
Son olarak RSI alarmı kurabiliyor muyuz hisseler için şurayı geçerse ya da buraya düşerse gibi?
Biraz fazla soru olduysa kusura bakmayın İdeal yazısını görünce sorayım dedim.
margin call saatine kadar yukarı yapıp sonra salıyor. ama biz de şerbetlendik artık
pala efendi defalarca denedin geçemedin bari göm gitsin de bir faydan olsun![]()
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri