Sayfa 660/997 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: Viop XXXIII

Yukarı çıkınca zararını kapatan kaçıyor. bist 100 1500 seviyesinde en az 250 bin kişi vardır bekleyen. Bu piyasadan cacık olmaz.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    en az sen kadar inatçı güncellemiyor

teline link atıyorum yine
    )))
    Güncelliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    her iki S&P de haber göndermek için piyasa kapanışını, hafta sonunu bekliyor

Sedat Peker
    @sedat_peker
    süslü süleyman, saat akşam altıda sana bir hediyem var. Dediğim gibi, etlerini parça parça koparacağım (mecazi anlamda).

piyasaları da fena kitlediler. tepedeki hisseleri kucaklayacak adam yok. ucuz hisseleri alacak adam yok.
    doları 13'lere sürerlerse veya erken seçim kararı alınırsa güzel bir dip sonrasında da şık bir ralli olur.

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    13 mü 14 haziran ne işte..
    RTE Biden görüşmesine kadar borsaya mal gelmez..
    O görüşmede büyük ihtimal ayak üstü el sıkışma 10 dk görüşme şeklinde geçer..
    Bizim basın allayıp pullar şöyle sevdi böyle övdü böyle şeyler olacak şöyle anlaşmalar cepte , amann amannn (2019 daki 100 milyar dolar ticaret hacmi mesela ne oldu)

Ondan sonra da taraflar sonbaharda yeniden washington da bir araya gelmez üzereee sözleşti falan denir..
    Tamamm sen sağ ben selamet..
    Sonbahara kadar bekle dur..

Bu arada gaz petrol müjdeleri de her ihtimale karşı..
    Peker den hiçççç bişi çıkmaz..

Borsa da bir kaç günlük gevşemeler olabilir ama yön yukarı bu süreçde diye düşünüyorum..
    1 saat üzerinde toplantı olacakmış hatta toplantı süresi 70 dk olarak belirlenmiş. Ayrıca, bu hafta ABD dış ilişkiler yardımcısı buraya geliyor. Dediğiniz gibi olsa yani bir anlaşma olmasa ABD kimseyi buraya göndermezdi.

5.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    1 saat üzerinde toplantı olacakmış hatta toplantı süresi 70 dk olarak belirlenmiş. Ayrıca, bu hafta ABD dış ilişkiler yardımcısı buraya geliyor. Dediğiniz gibi olsa yani bir anlaşma olmasa ABD kimseyi buraya göndermezdi.
    bakalım conilerden ne tavizler koparacağız yoksa yanki go home
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yok okudum...ama ben kod zannettim meğer indikatör kısmında varmış...gördüm ekledim grafiğe....güzelmiş...ideal başka ya zaten

kral kral
    İdeal için tavsiye ettiğiniz bir video ya da doküman var mıdır ben yeni başladım da kullanmaya. Bir de İdealgo'yu önerir misiniz?

Son olarak RSI alarmı kurabiliyor muyuz hisseler için şurayı geçerse ya da buraya düşerse gibi?

Biraz fazla soru olduysa kusura bakmayın İdeal yazısını görünce sorayım dedim.

margin call saatine kadar yukarı yapıp sonra salıyor. ama biz de şerbetlendik artık

pala efendi defalarca denedin geçemedin bari göm gitsin de bir faydan olsun
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 660/997 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •