hayati şener
@saliminsali
·
23s
Bugün Bir yakınımın beynine pıhtı atması ile intübe edildiğini öğrendim.Arpaköy/ORDU.Aşı olanların bir süre düşük doz aspirin almasını uygun buluyorum..
hayati şener
@saliminsali
·
23s
Bugün Bir yakınımın beynine pıhtı atması ile intübe edildiğini öğrendim.Arpaköy/ORDU.Aşı olanların bir süre düşük doz aspirin almasını uygun buluyorum..
@erefefik
https://www.ntv.com.tr/ntvpara/icral...uU-QykpejptYZg
Dar gelirli vatandaşların icra ve haciz sorununu çözmek için hazırlanan iki paketin ayrıntılarına NTV ulaştı. 9 milyona yakın vatandaşın yaklaşık 30 milyar lira tutarındaki icralık borcu tasfiye edilecek. Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi temel ihtiyaçlara ait sözleşmelerden kaynaklanan borçları devlet üstlenecek.
@erefefik
Ali Fuat Duatepe
@alifuatduatepe
·
2d
Şarkıcı Gülşen, sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı
Gülşen'in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Kadın ve Çocuk Cezaevi'ne gönderilmesi bekleniyor
Öte yandan Gülşen, "Söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum" açıklamasında bulundu.
@erefefik
Doç. Dr. Muhammed KeskinDoç. Dr. Muhammed Keskin
@kardiyobey
·
6s
Susuzluğun ilk belirtisi nedir?
A) Susama hissi
B) Baş dönmesi
C) Halsizlik, yorgunluk
D) İdrar renginde koyulaşma
E) Çarpıntı
@kardiyobey
·
1d
Susuzluğun ilk belirtisi susama, sonrasında idrarın koyulaşmasıdır. Başınız dönüyorsa en az 1 litre sıvı eksiğiniz var demektir. Çarpıntı başlamışsa bu kayıp daha fazladır.
Susama olduğunda sadece su için başka içeceklerle bastırmayın. Bunu yapamıyorsanız idrar rengine bakın.
@erefefik
“Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmak, kaybedeceğiniz bir oyundur. Potansiyelinizi geliştirmek için içsel çalışmayı yapın, çünkü Tanrı size tamamen size ait olan özel bir kıvılcım verdi.”
Eleanor Brownn
@erefefik
Ahmet Rasim KüçükustaFerhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
· 8s
Türkiye sınırları içerisinde bulunan üniversite ve özel araştırma laboratuvarlarından yurtdışına biyolojik örnek transferi durdurulmalıdır.Bu konudaki tüm çalışmalar durdurulmalıdır.Bu hayati öneme haizdir. Biyoterörizm çağında yaşadığımız lütfen unutulmasın.
@drahmetrasim
·
1 sa
Osman Durmuş' a rahmet olsun!
Hatırlatma dozunu olmamışlara not: Bizi bu konuda ilk uyandıran o olmuştu. Zamanın Sağlık Bakanı idi.
@erefefik
Sedef Kabaş'ı da bu hakim tutuklamış.Alican Uludağ
@alicanuludag
Gülşen'i tutuklayan hakim İbrahim Eroğlu, İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne HSK tarafından 12 Ağustos'ta atandı. Yani, Sulh Ceza'da tecrübesi yalnızca 13 gün. Hakimliğe ise 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başladı. Yani, özel seçilmiş biri. İstanbul'a da geçen yıl getirildi.
@erefefik
Haber
@Haber
Sedat Peker: “Ses kayıtlarını yayınladığımda Gülşen olayından daha ciddi şeyler bulmanız gerekecek.”
@erefefik
Yer İmleri