Sayfa 660/662 İlkİlk ... 160560610650658659660661662 SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,560
    Enflasyon düşmüyor OVP şimdiden revize gibiBir de patronflasyon var hissede son çeyrek meyrek derken kokoreçe döndük.
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. 4 lot daha ekledim. Süreci uzattıkça ekleyeceğiz patron.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,560
     Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    4 lot daha ekledim. Süreci uzattıkça ekleyeceğiz patron.
    Kap atın dikkat çeker hala alan var derlerŞirketteki payınız ne oldu?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Keşke bunu yazmasaydın , hisse 8020 altına gelirse ki endekse paralel olarak gelme ihtimali de var , herkes sen düşürmüşsün gibi yazacak, haaaa 8020 den -%10 civarı risk göze alınarak alınabilir demek istediyseniz bir şey demiyorum , her hisseyi her fiyata alırken risk vardır.
    Yani böyle sürekli, mütemadiyen, daima, yine ve yeniden yanlış bilgi verip milleti yanıltması ve her daim çakması değil de; milletin düşerse hösttt datınıza dair yazacağı mı sorun ??? Esas sorun zerre miskali basiret olmadığı halde allamei cihan modunda göreceli dereceli saçma sapan grafikimsi paylaşımlar, falla büyüyle kehanetler ile milleti gereksiz yere umutlandırması. Bu kâğıdın bu yapısı bu karakteri ile bu fiyatları bile çok pahalı iken şuranın altı yok, buradan sonra yukarı, her yerden y( alıyorum) tarzı yazılar paylaşım değildir, farklı amaçlar taşır benim açımdan..Tek yol yabancı ortak veya tarihi bedelsiz ki ikisinden birisinin olacağına inanmasam yazmam bile.. Ancak bunun falı, büyüsü, bakla veya taklası yok elimde; olursa ekime olmazsa da çekime diyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,560
    Gözü toprakta

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Bendeki grafğe göre 8020 TL altında pek kalmaz gibi duruyor !..
    Bana da mal kaptırdı, sağ olsun toprağı bol olsun !..
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

7.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Bendeki grafğe göre 8020 TL altında pek kalmaz gibi duruyor !..
    Bana da mal kaptırdı, sağ olsun toprağı bol olsun !..
    Forumdakilerin hayrına bu fiyat verenleri SPK ya şikayet etmek lazım. YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,560
    Kesin bir sıkıntısı var bunun hiç Ekim ayında böyle olmazdı hisse!Şirket sırrı ticari sır diye diye kâğıtta sırlar hissesi oldu şu hale bak!

Son düzenleme : Filozof; Dün saat: 17:41.

Sayfa 660/662 İlkİlk ... 160560610650658659660661662 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •