Sayfa 6605/7020 İlkİlk ... 5605610565056555659566036604660566066607661566556705 ... SonSon
Arama sonucu : 56156 madde; 52,833 - 52,840 arası.

Konu: Sanat Mozaik

1. Insan bilincinin suyun molekuler yapisi uzerinde etkisi oldugunu savunan, Japon yazar ve isadami Masaru Emoto’nun olum yildonumu (17 Ekim 2014 )

“ Ortalama bir insan vucudunun yuzde 70'i sudur. Ceninken yuzde 99'umuz su olarak yasama basliyoruz.Dogdugumuzda yuzde 90'imiz sudur ve ergenlige ulastigimizda yuzde 70'e ineriz.Gec yasta olursek muhtemelen yuzde 50 oluruz.Baska bir deyisle yasamimiz boyunca cogunlukla su olarak varlik gosteririz.

Fiziki bakimdan butun insanlar sudur.Ben bunu fark edip dunyaya bu bakis acisiyla bakmaya basladigimda,her seyi tamamen yeni bir sekilde gormeye basladim. Birincisi,suyla bu baglantinin butun insanlar icin gecerli oldugunu fark ettim.Bu yuzden soyleyeceklerim dunyanin her yerinde herkes icin gecerlidir. ”

“ The average human body is 70 percent water. We start our life being 99 percent water, as foetuses. When we are born, we are 90 percent water, and by the time we reach adulthood we are down to 70 percent. If we die of old age, we will probably be about 50 percent water. In other words, throughout our lives we exist mostly as water.

From a physical perspective, humans are water. When I realised this and started to look at the world from this perspective, I began to see things in a whole new way. First, I realised that this connection to water applies to all peoples. Therefore, what I am about to say applies to everyone, all over the world. ”

2. Turk fotograf sanatcisi Ara Guler'in olumunun 3. yildonumu ( 17 Ekim 2018 )

" Sanat olmasina gerek yoktur fotografin. Fotograf tarih olayidir. Tarihi zaptediyorsun. Bir makine ile tarihi durduruyorsun. / There's no need to be art. Photo is a history event. You capture history. You stop the time with a machine. / Fotografía no tiene que ser arte necesariamente. Representa un hecho histórico. Capturas la historia. Lo detienes con una máquina. ”

3. Dogum Gunu Cocugu

" Insan aski hatirlayabilir mi ki ? Bu sanki gul kokusunu bir mahzende saklamaya calismak gibi. / Kann man Liebe erinnern ? Es ist wie der Versuch, den Duft von Rosen in einem Keller zu evozieren.Can anyone remember love? It's like trying to summon up the smell of roses in a cellar. / Quelqu’un peut-il se rappeler l’amour ? C’est comme essayer de convoquer l’odeur de roses dans une cave. / ¿ Puede uno recordar el amor ? Es como tratar de evocar el aroma de las rosas en un sótano. "

Alıntı Originally Posted by Terraluna Yazıyı Oku

“ Larry Cole bir erkegin isteyebilecegi her seye sahiptir. Karisi Eva'yi seviyor ve kendisini iki kucuk ogluna adamis. Bir mimar olarak kariyeri hem yaratici olarak tatmin edici hem de finansal olarak yeterli. Banliyodeki Pinecrest Manor'daki evi cekici ve rahat.

Ama sonra Larry okul otobusu duraginda yeni komsunun bekledigini gorur. Margaret Gault genc, sarisin, guzel ve evli. Larry'nin hayatinda eksik oldugunu fark etmedigi her sey onda ve ona sahip olmali. Maggie, Larry'ye hic asik olmadigini soyler. Ama bu askla ilgili degildir. Ihtiyac ve arzu ile ilgilidir. Dokunma, tat alma ve risk. Ve yalanlar.

Larry ve Maggie, gizli otel bulusmalarinin ve ögle yemegi saatindeki bulusmaların hicbir sey ifade etmeyecegini bilerek sehvete teslim olurlar; onlar her zaman birbirlerine yabanci olacaklar. Ancak eylemlerin sonuclari olacaktir. Ve bazen bu sonuclar olumcul olabilir. ” Yasak Ask

Çok sinir bozucu bişey bu

“ Bir kitap yazmaya basladiginizda sonunda ne soyleyeceginizi bilseniz, onu yazmaya cesaret edeceginize inaniyor musunuz ? Yazi ve ask iliskisi icin gecerli olan, yasam icin de gecerlidir. Oyun, ancak nasil bitecegi bilinmiyorsa zahmete deger. ”
    Harika

Charles Chaplin’in yonetip ve rol aldigi Sarlo Diktator ( The Great Dictator - Il grande dittatore ), promiyerini 15 Ekim 1940 tarihinde New York, Capitol ve Astor Theatres’da yapti.

“ Yasam tarzimiz ozgurluk ve guzellik olmalidir. Ama biz yolumuzu kaybettik. / Il modo di vivere può essere libero e bello, ma abbiamo perso la strada. ”

Kendisine bir ara ciddi ciddi aşıktım

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Kendisine bir ara ciddi ciddi aşıktım
    Her filmini seviyorum ama en çok sevdiğim ve güldüğüm bu. Kameranın karşısına geçip geçip duruyor Çok masum

https://youtu.be/-j2K3A1S5ak

" Usuyorsun, cunku yalnizsin, icinde gomulu duran atesi hicbir insan yakinligi alevlendiremiyor. Hastasin, cunku duygularin en guzeli, insanogluna bahsedilen en tatli, en yuce duygu senden uzak duruyor. Aptalsin, cunku o kadar aci cekerken mutlulugu yanina cagirmaktan kaciyorsun, onun seni bekledigi yere dogru bir tek adim atmaya bile yanasmiyorsun.
    Aptal bence de en doğru kelime

Sayfa 6605/7020 İlkİlk ... 5605610565056555659566036604660566066607661566556705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •