Sayfa 661/899 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 7186 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Ehtiyarlik zor bir sınav hem ağır geldi hemde kızartma yasak ondan dolayı almadım patatesi.
    Genç adam alır taşır torbasını eve gidene kadar yakar kalorisini afiyetle yer kızartmasını.

Benim gibi ehtiyarlar da anca boş boş laklak eder [emoji16]

Havada fena değildi gezdik dolaştık parklarda bahçelerde emekli takimi ile sohbet muhabbet .

Nasılsa arazi görünümlü tarla olduğu yerde durmakta Spek te başka yerlerde operasyonda aksama genel kurula katılacakların listesini de alır kimde kaç lot mal var ondan sonra ne yapacaksa yapar artık.

Yarın genel kurula gidecekler patrona soruversin bu aski imar tapu işleri tahminen ne zaman biter acaba.
    Tarlamıza imar vermezlerse patates ekeriz daha çok kazanırız şimdikinden…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Imar işi tamam meclisten geçti aski tamamlanınca işlem tamam yeni tapular verilecek.
    Sadece biraz zaman alacak bu işler işin büyüğü tamamlandı çok şükür [emoji106]

3.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Imar işi tamam meclisten geçti aski tamamlanınca işlem tamam yeni tapular verilecek.
    Sadece biraz zaman alacak bu işler işin büyüğü tamamlandı çok şükür [emoji106]
    Gazmanbabacım patates yemezsin ektirmezsin.. e o zaman bekleyelim de tarlamız ederini görsün

4. Muhterem ben turşucuyum kurmasını çok severim [emoji16]

5.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Muhterem ben turşucuyum kurmasını çok severim [emoji16]
    Turşuyu açıp yemenin zamanı yakındır.. az kaldı…. Uçar tadına tat da katar umarım..

6. Genel kurula katılan yokmu bize bilgi verebilecek neler konuşuldu.

Gelen giden kimse oldumu...

7. Uçar abimiz genel kurula gitmiş. Bizim tarla için bedava demiş. Gyo ya donerse vergi avantajından bahsetmiş. Sermayeye göre de yıllık hisse başına 50tl civarı kira geliri elde edebiliriz demiş.

Genel müdür de tapular yıl sonuna gelir demiş.
    Neyse fark etmez beklemeye alıştık zaten.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    GYO lar inşaat yapamazlar, sadece organize ederler. Bu durumda karı yüklenici firmalar götürür.
    Kaldı ki GYO ların vergi avantajını bir ara kaldırmaya kalktılar. Büyük bir hata olurdu, vaz geçildi.
    Ama erenlerin sağı solu belli olmaz.
    Uçar ın bu konuda biraz bilgi edinmesi lazım.

Sayfa 661/899 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •