Sayfa 661/1001 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    262500 e kadar 27 veriyor ama 5k yerine 12.5 keser diye vazgeçtim dun bi deneyin 5k keserse bende yapicamhttps://www.burgan.com.tr/on-hesaplama-araclari/on-hesaplama
    Haklısınız, resmen çakallık yapmışlar, boşta tutulan paranın 5000 TL'den 12500 TL'ye çıkacağı bilgisini vermeden %27'den faizden yararlanmaya devam edersiniz diye yönlendirmeye çalıştılar beni. Ben yine 249500 mertebelerinden ilerlemeye devam edeyim

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    262500 e kadar 27 veriyor ama 5k yerine 12.5 keser diye vazgeçtim dun bi deneyin 5k keserse bende yapicam
    https://www.burgan.com.tr/on-hesapla...i/on-hesaplama
    Boşta para bırakmasa nkolay gibi olacak ama o iş hesabı bozuyor...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3. Borsa uçuyor şükürler olsun

4. Nkolay kabak tadı vermeye başladığından ON hesaba para aktaracağım. Ancak bazı şeyleri bilmiyorum. Cevap veren olursa sevinirim.

1-ON da herhangi bir vadesiz hesaba para aktardığınızda hemen faiz kazanmaya başlıyor mu? Yoksa özel enparanın birikimli hesabı gibi özel bir hesap mı açıyoruz.

2-Vadesizdeki yüzde 27 lik faizler hoş geldin mi? Zamanla sınırlı mı? (ki ON daki E-mevdautta 14-31 gün yüzde 19 iken vadesizin 1 güne yüzde 27 vermesi garip değil mi?

3-Faizi hak etmek için hangi saatler arasında para park etmesi gerekir? Bu saatlerde para bloke mi oluyor, istersen EFT ile kullanabiliyor musun? Sabah hangi saate paran serbest kalıyor?

4-EFT nin üst sınırı var mı? Günlük ne kadar yapabiliyorsun?, Bu sınırı artırmak mümkün mü? Nasıl?

5-EFT ve FAST ücretsiz deniyor. Ancak sitesinin ücret ve masraflar kısmında internetten yapılan 50 bin üzeri 37+ vergi yazıyor? Bu çelişki nedir şimdi...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

viop a caktilar borsa da +0.60 indi tepetaklar ya uff ya

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Borsa uçuyor şükürler olsun
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

G.b.b gene assagida palavra.gidivani bekleyin ...

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Nkolay kabak tadı vermeye başladığından ON hesaba para aktaracağım. Ancak bazı şeyleri bilmiyorum. Cevap veren olursa sevinirim.

1-ON da herhangi bir vadesiz hesaba para aktardığınızda hemen faiz kazanmaya başlıyor mu? Yoksa özel enparanın birikimli hesabı gibi özel bir hesap mı açıyoruz.

2-Vadesizdeki yüzde 27 lik faizler hoş geldin mi? Zamanla sınırlı mı? (ki ON daki E-mevdautta 14-31 gün yüzde 19 iken vadesizin 1 güne yüzde 27 vermesi garip değil mi?

3-Faizi hak etmek için hangi saatler arasında para park etmesi gerekir? Bu saatlerde para bloke mi oluyor, istersen EFT ile kullanabiliyor musun? Sabah hangi saate paran serbest kalıyor?

4-EFT nin üst sınırı var mı? Günlük ne kadar yapabiliyorsun?, Bu sınırı artırmak mümkün mü? Nasıl?

5-EFT ve FAST ücretsiz deniyor. Ancak sitesinin ücret ve masraflar kısmında internetten yapılan 50 bin üzeri 37+ vergi yazıyor? Bu çelişki nedir şimdi...
    CEVAPLAR:

1-ON Hesap diye ayrı bir hesap var.
    2-Hoşgeldin değil. Süresiz... Ancak Nkolay gibi faiz garantisi yok. Ertesi gün de değişebilir.
    3-saat 21:00 ile sabah 05:00 arası durması gerekiyor. Bloke yok. Sadece 3500 gibi boşta durması gereken miktara göre toplam tutar azalıyor.
    4-max. 500 bin TL. Ancak günlük de artabiliyor. Üst limit YOK.
    5-Gerçekten gece FAST bile ücretsiz. Bu TC tek sanırım.

Sonuç parayı hemen EFT yaptım. Keşke daha önce haberim olsaymış.

Nkolayın saat ve hafta sonu blokesinden ve FAST masrafından kurtuldum.

Helal olsun Burgana.. Aktifin çanına ot tıkamış. Üstelik AKTİFTEN FARKLI olarak 250 bine kadar devlet güvencesi var.

Üstelik banka kartı ile Tüm İşbankası ATM lerinden para çekebiliyorsun.

Aktif hem risk al diyor hem de devlet bankasından bile az faiz öderim diyor.

Güle güle Aktif...

Oh be Dünya varmış...

8. Hani yılbaşından sonra faiz yüzde 10 ların altına düşecekti Gıdivan...

Adamlar gecelikte 3 aylık faiz veriyorlar...

Seçimin yaklaşıldığı bu aylarda ne faiz düşer ne de BİST ten beklenti olur.

Hazine hem doları, hem faizi kontrol etme yeteneği olsa zaten KKM olmaz, tarihin en büyük finansal-ekonomik krizi yaşanmazdı.

BİST teki kibritçi kızın tek dal kibritleri işe yaramıyor görünüyor...

Bir yandan patronlar kendi hisselerini tarihi seviyelerden satarken diğer yandan sağanak şeklindeki arzlarla daha da üst seviyelere çıkaracak kaynak nerede?

Bakınız Coin hüsranlığı....

Hani herkes zengin olup sınıf atlayacaktı...

Sayfa 661/1001 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •