Sayfa 662/997 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    her iki S&P de haber göndermek için piyasa kapanışını, hafta sonunu bekliyor

Sedat Peker
    @sedat_peker
    süslü süleyman, saat akşam altıda sana bir hediyem var. Dediğim gibi, etlerini parça parça koparacağım (mecazi anlamda).

piyasaları da fena kitlediler. tepedeki hisseleri kucaklayacak adam yok. ucuz hisseleri alacak adam yok.
    doları 13'lere sürerlerse veya erken seçim kararı alınırsa güzel bir dip sonrasında da şık bir ralli olur.
    Bu adamın! mesajları internetten neden paylaşılır. Onlarca gencin katili öldüren yada öldürten kişidir kendisi. Ahmet Kürtçü bundan 1 yıl önce bu adamın ipini pazara çıkarmış. Bir zamanlar ülkücü işareti yapması, 4 işareti yapması bir şeyi değiştirmez. Bu asalaklar illa birilerine yaranmaya yanaşmaya çalışır. Hayatları hep öyle geçmiştir. Bence bu mafta tiplerinin temizlenmesi lazım. Ama bunu yapacak muhalefet ve iktidar göremiyorum maalesef.
    Bence youtube'dan Ahmet Kürkçü'yü dinleyin.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

İBB Başkanı İmamoğlu protestosunda arbede çıktı: 'Siz gelmeden bir gün önce toplanma alanı tabelasını kaldırdılar. Parkı dörde bölmüşler. Deprem olduğu zaman biz sitenin içinde mi toplanacağız?' https://sptnkne.ws/GtWu

Ne kadar ilginç günlerden geçiyoruz .
    .
    Laz müteahhit resmen vatandaşı ezmiş, gözlerime inanamadım, siyaset anlayışı falan yok herifte, tamamen algı manipülasyonu

Bizim mahalleye de geldi 3 defa, boğaz manzaralı bi restoran var, şimdiki kiracıyı ihraç edip kendi adamına vermek istiyor mekanı, başkaca bi derdi yok bizim mahalleye dair
    (füniküler inşaatı vardı, bitmek üzere olan, 2 senedir tek bir çivi çakılmadı, öylece bekliyor hala)

3. Borsa dediğim hedeflere geldi hatta biraz üstüne çıktı bakalım ne olacak. Beklemeye devam.

4.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    sıftah yaptık 900den sort 500 p yeter gelırse
    850ye yazdık gelırse
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5. pala sal gelsin ben 1,506 da tutarım...

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    idealin youtube da kendi yayınladığı videoları var hatta geçen günlerde komple ideali anlatan yeni bir video yayınladılar.onu bulup izleyebilirsiniz...yeni tarihli bir iki hafta önce yayınlandı...alarm kurma işini bilmiyorum ama olması lazım benim kullandığım bir özellik değil...idealgo kullananlar memnun olduğunu söylüyor...ben kullanmıyorum...

Teşekkür ederim iyi kazançlar.

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    850ye yazdık gelırse
    sn lambent ay sonu 136 beklerim demişsiniz ama 5 iş günü kaldı. sizce gerçekten mümkün mü?
    audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    sn lambent ay sonu 136 beklerim demişsiniz ama 5 iş günü kaldı. sizce gerçekten mümkün mü?
    valla mumkun gozukmuo gıbı sıkısma oldu...ama hıc bellı olmaz belkıde 147 gecer......bu hedef gerceklesmez ıse işin sonunda 20 klık bır yone hareket olmalı 1ç2 hafta içinde
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 662/997 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •