Sayfa 663/946 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

4. Paylaşım için teşekkürler Sn. Cefaks
     Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Yatırım tavsiyesi değildir

5. 10 kurumdaki toplam pay yüzde 80 lerde kağıt bana göretoplu gibi 1 lere hareket gelebilir yoksa martı bizi geçecek

6.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    S 400 TEKTU,nun havuzuna kurmuşlar.. ABD havuz,a dalmış şişkolar ne olur ne olmaz arada kalmayalım diye patlatmışlar..?
    ilk 5 aracı kurumda % 62,60 ........ilk 10 aracı kurumda % 78,60
    spek ve avanileri hertürlü aksiyonu anında yansıtıyorlar dükülenler dökülsün diye..
    bazı arkadaşlar 0.76 ve 0.67 konuşuyorlar şayet 10 kademe için yatırım yapmayı veya hisse almayı düşünüyorlarsa bence banka hisseleri daha olumlu gözüküyor :resimleri attık alan alsın satan satsın grafiklara bakıyorum şimdilik..şişkolara duyurulur istedikleri yere düşürebilirler ..
    0.72 tl den kapatmış ne olmuş S 400 ün sıfırları silinince 0.76 - 0.04 = 0.72 ..
     Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    ilk 5 veya 10 aracı kurum maliyetlerine bir göz atalım 0.71 ile 0.74 arasında ortalamya bakınca 72,50 oluyor ..?
    72,50 + 89.00 161,50 / 2 = 80,75 tl .....?
    hisseyi baskılamanında götürmeninde bir maliyeti var haydi bakalım spek ve avanileri top sizde istediginiz kadar orta sahada top dolaştırın mutlaka golü atmak için yükselteceksiniz yada kapıya anahtar vurup İFLAS ettik diyeceksiniz ..
    birde hisseye kaç defa takla attırdılar da bu fiata düştü ya attırmasalardı maliyet daha yüksek olacaktı ..
    tektuya çok girip çıktım fakat istedigimi bir türlü alamadım şişkodan ..
    bakalım ne zaman bu deveden bir avuç tüy koparacagız..
    bizim dansöz göbiş oyun oynamaya devam ediyor
    0.76 gübek 0.78 kalça atarsan paranın ucunu gösteririz
    yoksa zırnık çalışmaz sepek ve avanileri..
    bizim gübek atmaya başlamış ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

7. yarın çok önemli açılışta alıcılı 77 üstü kalıcılık olursa 80 ler kapanışı beklenebilir....
    borsada bankalar karlılık az,inşaat ve türevleri çimento vs şirketler durgunluk var...tarımsal hisseler her zaman karlılık yazma potansiyeli olanlardan...TRİZM gerek ülkemiz ve gerekse ekonomimiz için can suyu olmuştur....oğlum ülkenin en büyük trizm (seyehat)acentalarından birinde çalışmakta Antalya da...tüm oteller ful çekiyor ve hava alanında nefes alınmıyor diyor...şirketler kar açıklar,açıklamaz ki ülkemizde patronlara hesap sorulmaz,sorulamaz...
    gelişen,büyüyen ve en hareketli sektörlerden .........
    yatırımcı er yada geç fark edecektir....2 aracı kurumla baskılanan hisse zincirlerini kıracaktır diye düşünüyorum...
    borsa
    patron
    ve
    patinaj..........izleyip göreceğiz.

8. Bugün beklenilen 2 hareket tipi var ben seans açılmadan karaktersiz şişko ve adamlarına peşinen sövüyümde nasılsa boşa gitmez.Geçmişe saysınlar.Beklenen cuma bu olabilir 0.8 ve üzerine artık atabilir yada klasik ********lik örneği 77-78 arası az bir işlem yapıp 0.74 e geri basabilir bence bunu yapma ihtimali daha yüksek.Çünkü şeref yoksunlarının ne düşündüğünü bilmiyoruz.Ya yeni Ky lere mal iteliyecek ya da eldeki Ky leri daha çok sıkıştırıp ellerindekileri alacaklar.Biz peşinen sövdük ..ytd.

Sayfa 663/946 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •