Sayfa 663/808 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 6462 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. Hocam insan minik işlemlerde daha mantıklı düşünüyor..ben mesela endekse ilk poz açma kontrat sayım her zaman 1 dir..trende girerse artarak giderim yoksa reverse çalarım iki katı o trende uyarım.. güzel başarı tebrikler
     Alıntı Originally Posted by zebetosu Yazıyı Oku
    anladım, zarar olmasın da az az ile neler yapılır,
    benim küçük bir hesap var, 257 lira ile başladım, şimdi 600 e yaklaştı, keşke bu hesap gibi hareketler yapabilsem büyük hesap da, ancak olmuyor. hem tahtalar sığ hem de psikoloji işi, bir 16 bin kaptırdık, 2 sini aldım gerisi duruyor,
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Size benim sistemin saatlik ve günlük te orta vade de al dediği sinyalleri atacağım BIST 30
     Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Hocam mal taşımaya korkuyorum.........Yoksa TTKOM ile TOASO taşınacak hisseler ama düzeltme bekliyorum o yüzden günlük al sat..

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Size benim sistemin saatlik ve günlük te orta vade de al dediği sinyalleri atacağım BIST 30

Tabiki memuniyetle bekliyorum
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

4. thy meselesine gelirsek YAKARSA BU ENDEKSİ THY YAKAR..YUKARIDA ARKADAŞ DEMİŞ 2000 puan kaldırır diye..olabilir tabi ki bu ihtimal kesinlikle var...aselsan gibi bir düzenin içinde THY...grafikte belli özellikle 5 dakika ve 15 dakika da emaların yukarı kesişim arefesinde olduğu görülüyor..
    yeşil siyah ortalamalara dikkat..
    peki thy de trade alanı nedir 1433 ile 1504 dür...
    kısa da benim sistemin asıl çalıştığı aralıkta ise thy trade alanı 1433 ile 15,04 tür...
    gelgelelim ne olacağına..
    benim sstem 5 ve 15 dakika odaklı olduğu için saatlikte spotçu kardeşimizin 13 ekimden bu yana bu hisseyi tutması gerektiğini almasını gerektiğini benim sistem yazmış...hala sat dememiş saatlikte..
    günlükte de 8.72 fiyatından alan adamın 13 ekim 2019 da satması gerektiğini söylemiş...yani ne kadr günlükte dük olsa da geniş resim de baktığınız da sadece kendi sistemime göre analizimde günlük hala satta saatlik daha yeni yeni ala geçmiş durumda asıl kritik seviyede 120 dakikalıkta ala yeni geçmiş durumda...ben burada viop hesap edildiği için günlük saatlik ve 120 dakikayı es geçiyorum ama şu bilinmeli BÜYÜK RESİM DE 1396 SONRA İKİNCİ AL SİNYALİ OLAN 14 62 DEN SONRA THY TOPARLANMA DA OLDUĞU GÖZÜKÜYOR....
    kısalar da 15 ve 5 te benim sistem derki...
    1482 stopun....1494 üstünde bu hisseyi tut asıl ivme 15,04 ten sonra başlayacak der kısalarda EMALARIN KESİŞİMİ GERÇEKLEŞMEK ÜZEREDİR BUNA ÇOK ÇOK DİKKAT EDİLMELİ BU 5 DAKİKALIK GOLDEN CROSSLAR ESKİ ZİRVE DENEMELERİ DEMEKTİR..sistem 1474 e kadar müsaade etmöekte..en son gerilimde elimdeki longları bana sattırdı..
    1395 görerek sisteme bakmadan işlem hatası yaptım...aslında thy fake hareket etmiş..bu hisse de 1417 altı yok desekte 1395 e kadar test etti..o yüzden ...1474 1469 değerleri de önem taşımaktadır..
    şuan için 5 dakikalıkta golden cross 15 te de göz kırpıyor bilginize..

5. aselsan....
    ASELSANDA ÖYLE BİR DEĞER VAR Kİ ŞUAN DA ONUN RAKAMI.............2794...
    EN SON SİSTEM SAATLİK 29 EKİM DE AL VERMİŞ...

6. KOZAL

7. Ellerine sağlık dostum...
    Dün öğleden sonra emirleri verdim ve bakmadım...
    THY uzun, tekrar vakıf uzun ve bir miktar endeks uzun kalmışım hafta sonuna..
    Bir dalış gerçekleşmiş herhalde ki ne yazsam vermiş...
    Ben böyle aldım mı kesin bişe olur...
    Hayırlısı artık başa gelen çekilir...

8. Birde hakikaten yakarsa THY yakar artık bu endeksi...
    Bilanço sonrası bence düzeltme gelir net olarak, çünkü Uzakdoğu işi, kargolar falan derken ilk çeyrek belki soru işareti...
    Aselsan bağıra bağıra gitti, buda aynı benim gözümde , sanki kaçıp gidecek gibi...
    Bakalım , kısmet...

Sayfa 663/808 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •