Sayfa 663/717 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713 ... SonSon
Arama sonucu : 5730 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Ne haliniz varsa görün,ben az zararla sattım çıktım.Bir kademe de düşürdüm,kusura bakmayın.
    Geçmiş olsun. Ucuz mal iyi olur, pahalanınca tekrar gelirsin.

Deva iyidir,güzeldir,hoştur. Tahtasıda nimettir. faydalanmasını bilene.
    10. köyden yazıyorum.

2. ''Anlayana Sivrisinek Saz, Anlamayana Davul Zurna Az ''demişler her türlü bilgiye saygı duyarız. hisseden 1 ky daha ayrıldı.

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun. Ucuz mal iyi olur, pahalanınca tekrar gelirsin.

Deva iyidir,güzeldir,hoştur. Tahtasıda nimettir. faydalanmasını bilene.

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Lafını dinleyip biat ettiğin zibidi üstadların.
    Ne zaman ki onları def ettim burdan hisse yükselişe başladı.
    😂😂😂

Sayenizde kazanmaya başladık 💪

4.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    ������

Sayenizde kazanmaya başladık ��
    Sayemde kaybetme de. Kazandığın kendine.

Üstadların 100 lirada hisse parlatırken onlara kanıp alsaydın... Düşünemiyorum bile.
    10. köyden yazıyorum.

5. uzun süredir forumda yeni ilaç, etken madde, sgk anlaşması paylaşımı yapılmıyor, eskiden ne güzel neşemiz yerine gelirdi. paylaşımları görüp mutlu olurduk ))

6.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Arka arkaya gerçekleştirdiğiniz uyarılar için çok teşekkürler, 79.50 tl sattım kurtuldum.
    Defineciye de hakkını teslim etmelisin. Aklının zekatını vermiş, faydalanmışsın.
    Kibar ve zarif bir ky olarak üstadına teşekkür borçlusun diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    uzun süredir forumda yeni ilaç, etken madde, sgk anlaşması paylaşımı yapılmıyor, eskiden ne güzel neşemiz yerine gelirdi. paylaşımları görüp mutlu olurduk ))
    Firmanın ismi ve logosunu kullandıkları bir twitter hesabı üzerinden kaynağı belirsiz bilgileri yaymaya devam ediyorlar. Hatta "güya" kaynak olarak gösterdikleri bazı websiteleri BTK tarafından engellenmiş siteler.
    Son düzenleme : kazanmaliyim; 15-11-2024 saat: 18:11.
    10. köyden yazıyorum.

7. Burada artık yapamazlar, sevkiyat bilgisi paylaşmak rakiplere yarar şirkete ise pazar kaybı ve ciro kaybı olur.

QUOTE=kazanmaliyim;6929536]Defineciye de hakkını teslim etmelisin. Aklının zekatını vermiş, faydalanmışsın.
    Kibar ve zarif bir ky olarak üstadına teşekkür borçlusun diye düşünüyorum.

Firmanın ismi ve logosunu kullandıkları bir twitter hesabı üzerinden kaynağı belirsiz bilgileri yaymaya devam ediyorlar. Hatta kaynak olarak gösterdikleri bazı websiteleri BTK tarafından engellenmiş siteler.[/QUOTE]

8. haftalık macd güzel yerde günlük sıfır üzerinde iyi görünüyor, bu hafta 70.60tl üzeri kır takozu hacimli haber destekli yada desteksiz yap bir güzellik speknaz.

Sayfa 663/717 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •