uzun süredir forumda yeni ilaç, etken madde, sgk anlaşması paylaşımı yapılmıyor, eskiden ne güzel neşemiz yerine gelirdi. paylaşımları görüp mutlu olurduk))
Defineciye de hakkını teslim etmelisin. Aklının zekatını vermiş, faydalanmışsın.
Kibar ve zarif bir ky olarak üstadına teşekkür borçlusun diye düşünüyorum.
Firmanın ismi ve logosunu kullandıkları bir twitter hesabı üzerinden kaynağı belirsiz bilgileri yaymaya devam ediyorlar. Hatta "güya" kaynak olarak gösterdikleri bazı websiteleri BTK tarafından engellenmiş siteler.
Son düzenleme : kazanmaliyim; 15-11-2024 saat: 18:11.
10. köyden yazıyorum.
Burada artık yapamazlar, sevkiyat bilgisi paylaşmak rakiplere yarar şirkete ise pazar kaybı ve ciro kaybı olur.
QUOTE=kazanmaliyim;6929536]Defineciye de hakkını teslim etmelisin. Aklının zekatını vermiş, faydalanmışsın.
Kibar ve zarif bir ky olarak üstadına teşekkür borçlusun diye düşünüyorum.
Firmanın ismi ve logosunu kullandıkları bir twitter hesabı üzerinden kaynağı belirsiz bilgileri yaymaya devam ediyorlar. Hatta kaynak olarak gösterdikleri bazı websiteleri BTK tarafından engellenmiş siteler.[/QUOTE]
haftalık macd güzel yerde günlük sıfır üzerinde iyi görünüyor, bu hafta 70.60tl üzeri kır takozu hacimli haber destekli yada desteksiz yap bir güzellik speknaz.
Yer İmleri