Sayfa 664/814 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by arma19 Yazıyı Oku
    Ben şirketi bırakma konusunu remzi beyle görüştüm ama mine hanımın tasarrufundadır şuan için öyle birşey yok dedi. Tabi sizin bilgi alımınız başka yerden sanırım

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunlarin arasinda kaldigina göre Remzi bey bunalımdadır(yükünü hafifleteyim) [emoji16]

Ural yetkiyi mine hanıma vermiyor
    Sebebi isviçreli bilim adamları tarafından araştırılmaya devam ediliyor..
    Ama ben söyleyim [emoji16] daha çok para verecek daha sağlam bir şirket arıyordur..benim tahminim bu sadece

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Selocan100 Yazıyı Oku
    Bunlarin arasinda kaldigina göre Remzi bey bunalımdadır(yükünü hafifleteyim) [emoji16]

Ural yetkiyi mine hanıma vermiyor
    Sebebi isviçreli bilim adamları tarafından araştırılmaya devam ediliyor..
    Ama ben söyleyim [emoji16] daha çok para verecek daha sağlam bir şirket arıyordur..benim tahminim bu sadece

Selo verme gazı bunun ne olduğunu anladıysa sadece yalan dolanla iş götürdüğünü anladıysa ne diye yetki versin zaten. O toplantı falan sadece psikolojik işkence amaçlı ya da kim de para varı görmek için.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. O şenlenmiz bizim buralar kimse umudunu yitirmesin kod a çıkacağız inşallah

4.  Alıntı Originally Posted by arda41 Yazıyı Oku
    selo verme gazı bunun ne olduğunu anladıysa sadece yalan dolanla iş götürdüğünü anladıysa ne diye yetki versin zaten. O toplantı falan sadece psikolojik işkence amaçlı ya da kim de para varı görmek için.

Sent from my iphone using tapatalk
    arda hoşgeldin sen dede mi var transtürk buralara geldiğine göre

5.  Alıntı Originally Posted by Arda41 Yazıyı Oku
    Selo verme gazı bunun ne olduğunu anladıysa sadece yalan dolanla iş götürdüğünü anladıysa ne diye yetki versin zaten. O toplantı falan sadece psikolojik işkence amaçlı ya da kim de para varı görmek için.

Bak o olabilirde ama insan araştirmadan şirketmi satar arda.. muhtemelen rantaki rakamı beğenmedi birileri arda [emoji6]
    Ah arda markada 1 kişiydi bunlar . burda 3 kişiler[emoji16]

6. Ortalığı biraz daha karıştırayım..
    Uarl sirketti beleşe aldıgına göre son kararı tek başına vermiyordur muhtemelen faruk veya ailesinden biri kararları etkiliyor ...
    Farukta yüklü lot olduğu açik bir şekilde belli
    Uralda da çıtırdan vardır ..
    Bide ortada mine var
    Faruk 1 numarali ortak ural 2 mine 3
    Bu kaosdan ne çıkcak acaba

7. Trans kod a çıkar buradan alacağım para ile bende kıçı kırık tahta yapacağım nasıl olsa batak dan dönmüş olacağım hayalle yaşıyoruz

8.  Alıntı Originally Posted by Selocan100 Yazıyı Oku
    Bak o olabilirde ama insan araştirmadan şirketmi satar arda.. muhtemelen rantaki rakamı beğenmedi birileri arda [emoji6]
    Ah arda markada 1 kişiydi bunlar . burda 3 kişiler[emoji16]

Mali pazarlayan sözü senet patron ama hatta olmayan malı!!! bile pazarlayan . Onların arasındaki menfaat ilişkisi başka , MT sonrası Trans alanların durumu başka. Selo o tahsisli reddindeki gerekçeli kararı gören bir hukukçu MT ile zaten ortak hareket etmesi de mantıklı değil. Temmuz bitiyor Selo.

Sayfa 664/814 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •