ufukta bekleyen bir faiz indirimi var gibi görünüyor.. E bide değişken faizli borçlar var. varda var.
ufukta bekleyen bir faiz indirimi var gibi görünüyor.. E bide değişken faizli borçlar var. varda var.
10. köyden yazıyorum.
Felaket tellallarının gözü yaşlı
Şöyle güzelinden yeni ilaç, SGK anlaşma, etken madde, sevkiyat haberi verinde neşemiz tam ve daim olsun. Ama sizlerin yaptığı gibi biz hakaret etmeyecegiz.1 yildir Düşen kağıdi överek malum zan altında kaldınız. Ben iyide dedim kötü de dedim. Kimi zaman kendimi bile eleştirdim. Forum ne zaman huzura kavuşsa can sikintisindan bize laf ediyorsunuz. Sizin gibi düşünmek durumunda değiliz.
QUOTE=eva;6930661]İyi ki varsınız.
Daha önce bu başlıkta yazan ve hisseyi kötüleyenlerin tümünü alt ettiniz👏.
Hep sizin dedikleriniz doğru çıkıyor, en iyi, her şeyi bilen sizsiniz 💪.
Müsaadenizle üstad diyebilir miyiz size?[/QUOTE]
Saygıdeğer Eva,
Şahsım için güzel düşüncelerini okuyunca çok mutlu oldum. Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum.
Fakat henüz bana üstad diyecek kıvama gelmediğin için şimdilik üstad demene müsade etmiyorum. Biraz daha zamanın var. Henüz yolun başındasın.
En habis küfürleri eden Eva nerdeeee, benim tedrisatımdan geçmiş Eva nerde. Arada dağlar kadar fark var. Ama hakkını yiyemem iyi gidiyosun.![]()
10. köyden yazıyorum.
https://finance.yahoo.com/news/undis...180426881.html
Simply Wall St finansal varlık analizi için kolaylıklar sağlayan bir web sitesi.
Güçlü Temellere Sahip Keşfedilmemiş Mücevherler isimli bir listeleme yapıyorlar. Kaynak yazıda ise bu liste için yapılan tarama da, öne çıkan şirketlerden 3'üne yer veriyor. Bunlardan birisi Deva Holding.
10. köyden yazıyorum.
Lafını sana aynen iade ediyorum, diyorum ya hakaret dışında başka bir paylaşımınız yok, forumda müdahale etmiyor böyle sorunlu insanlara maalesef. Farklı düşünceyi kaldiramiyorsunuz. 1-2 temel bilgi paylaşan diğer herkese hakaret edebilir. Nasıl kafanız var ne tüketip bu kafayı yaşıyorsunuz hayrettt.
QUOTE=RamsesRamses;6930818]Ne olmuş bu forum,şaklabanlar yuvası felan mı? Hem bu şirketin yatırımcısı olduğunuzu beyan ediyorsunuz hemde yıllardır bu şirketi araştırıp elzem bilgiler paylaşan insanlara dil uzatmaktan geri durmuyorsunuz.Burası bir forum sayfası ve herkes kendince faydalı olduğunu düşündüğü bilgileri insanlarla paylaşıyor.Düşüncelere saygılı olun.[/QUOTE]
Yer İmleri