Sayfa 664/1001 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Girmisler bile...daha ekmek cikmaz buradan borsalara final satışı dışında
    Gündüz borsalarda "haberden sıkılma" diye bir şey vardır, borsa 3-4 gün daha o haberlere bakar fiyatlaması bitince sonra aynı konudaki haberleri dikkate almaz dediler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Oradaki emekliler ne yapacak acaba. Normalde Ukrayna SGK'sı ödeme yapması gerekir.
    Onlar ödeyemezse biz öderiz. Aşı veririz, maaş veririz. Veririz de veririz ..
    Olmadı 5 milyon Ukrayna lıyı alırız. Yazık günahtır...
    Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Onlar ödeyemezse biz öderiz. Aşı veririz, maaş veririz. Veririz de veririz ..
    Olmadı 5 milyon Ukrayna lıyı alırız. Yazık günahtır...
    Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Türkçe konuşan devletler teşkilatına girmek istediler ama alınmadı diye biliyorum. Herifler başlarına gelecekleri bildiği için yanaşacak bir yer aradılar ama elleri boş çıktı gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Savaştan daha büyük hamle

Ukrayna da 2 bölgeme şehrime çöktünüz buyrun alın demiyecektir

Derler mi???? O kadar da değildir

Kırım gitti, 2 bölgen/şehrin de giderse ne bilim

Nerde Ukrayna Devleti?
    Nerde Ukrayna Devletinin toprak bütünlüğü???

Bu sefer Ukrayna Ordusunun kanının son damlasına kadar savaşıp, topraklarını vermeyeceklerini düşünüyorum.
    Fikrim bu şekil

5. savaş olmayacak belli oldu... bir hafta sonra unutulur... adı konmayan işgalin adı konmuş oldu...

6. Bayağıdır bistte devre kesilmemişti, belki palagillerin gönlü olursa yarın akşam pazarı ucuzluğu yapabilürler, gerçi farketmiyor, nassa hergün para dağıtıyorlar burda
    Hamdım Piştim Yandım

7. kiev'e girecek diyorlardı. demek ki o iş bitti. zaten işgal ettikleri , kendi kontrollerinde olan yerleri tanıdı. bu durumdan sonra ukrayna rusyaya mı saldıracak...

8. rusya savaşmadan tanıdı şimdi ukrayna oraları almak için ayrılıkçılarla savaşır mı?? sonuçta kendi halkı kendi ırkı bir noktada..ne işin var kalleş abd ile..onlarda da satılmışlar var demekki..kendi devletini çıkmaza sürüklüyor..yakında suriye gibi olacak gaza gelmeye devam ederse..savaşa geldimi abd ingiliz kaçıyor ukraynayı yem yapıyorlar rusya ya..sadece yaptırım diyor fazlasını demek işine gelmez çünkü.. inşaallah gaza gelmez ukrayna..

Sayfa 664/1001 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •