Sayfa 664/726 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714 ... SonSon
Arama sonucu : 5804 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: Viop LXVI

1. peki bu haber doğruysa bu para kimin kasasından dağıtılıyor .
    siz hala çıkmışınız emlak konuşması yapıyorsunuz devede kulağı tartışıyorsunuz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sn Bozkurt damla diye bir kağıt var.
    Onu alırsan ev aliyormuşsun.
    Fiyatı düşük.
    Ama duşüğün düşüğü var YTD.
    Gelecek haziran nasip olur emekli olur ve fiyati 3 tl olursa bu evi alacağım.
    Benim için fiyatın 1 önemi yok abi,halka arza katılmakla keriz yerine konulduk, yabcak bişii yok önümüzdeki maçlara bakıcaz
    artık sabahtan satıyorum akşama yerine daha çok lot biriktiriyorum böylelikle bedavaya ev sahibi olucuuuk
    Hamdım Piştim Yandım

3. Ayhan bilir Ak parti Ankara büyükşehir başka adayının kaçtane konutu var boş duruyordu vergi çıkaracakdı hükümet bir anda vaz geçtiler onun gibi niceleri bu dönem katlaya katlaya gitmiştir inşaat işi en sevdikleri iş kendimizde o sektördeyiz zaman zaman dillendiririm 1 çivi çakmadan altında 3 taşerona verip hepsinin para kazandığı hikayelerle doluyuz
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    BirGün Gazetesi
    @BirGun_Gazetesi
    ‘Erdoğan’ın programına katılan öğrenciye 300 TL verilecek’

Erdoğan’ın Muş Malazgirt’teki programına çevre kentlerdeki memurların bile katılımı zorunlu tutuldu. Öğrencilere de “Programa katılırsanız kahvaltı ve 300 TL harçlık verilecek†denildi
    https://birgun.net/haber/erdoganin-p...rilecek-648578
    300 + kahvaltı ben bile katılırım tabii yol ve yol yemeği de onlardan yanlış hesap yapmayalım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kaat değişimini güzel yapıyorsun sindoma abi zamanlaman mikemmel, tombik kuşu erken elimden kaçırdım, elimde kaat olarak gs var o da yan yattı çamura battı, bugün kaat değişimi yabcam,
    Alsak alsak bedavaya ne alsak
    Gs de kıpırdama oldu sindoma abi kaat değişimi iptal, biraz daha tutucam
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    300 + kahvaltı ben bile katılırım tabii yol ve yol yemeği de onlardan yanlış hesap yapmayalım
    yolda genellikle yandaş otobüs şirketleri veya iktidar belediyeleri , iş adamları birileri karşılar senelerdir insanlara günlük kazanımlar verilip gelecekleri gitti farkında değiller .Çocuk yap diyorlar kaç tane 3 şimdi okula başlamadan 3 çocuk masrafı haberlerde seyrettim 40-50 bin deniliyor şimdi askeri ücret alan birisi nasıl karşılayabilir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bence paraya razı ol. Kumanyadan zehirlenebilirsin ya da iyi ihtimal sistemi falan bozarsın..

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gs de kıpırdama oldu sindoma abi kaat değişimi iptal, biraz daha tutucam
    1.67 üstünde kaldığı sürece 1.95-1.98 hareketi gelebilir.
    ama dikkat et makina altı patlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 664/726 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •