Sayfa 665/932 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ben akşam bakabilirim Canel Bey
    Acelesi yok abi, musaitlik duruma göre.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    KFEIN STOP !

Yardımların için teşekkür ederim üstadım.

Estağfurullah...
    Biz, sayın @balık ile aynı fikirde değiliz

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3. Afiyetler olsun,
    Beni boğa kendine gelmeye başladı

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Afiyetler olsun,
    Beni boğa kendine gelmeye başladı

Sağolasın. Allah uzun ömür versin

Sisteme düşen senet yoktur.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Selamlar, Tolga ve obblomovv beylerden ricam petun incelemesi mümkün mü?
    Bende görüntü pozitif. Farklı fikir ve görüşlere ihtiyacım var.

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ben akşam bakabilirim Canel Bey
     Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Acelesi yok abi, musaitlik duruma göre.

Bende dikkat çeken bir durum yok Canel Bey, bol şans...

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Estağfurullah...
    Biz, sayın @balık ile aynı fikirde değiliz

Üstadım KFEIN defterini üstelik bir daha açmamak üzere kapattım. Twitter aleminde kendimi kullanılmış hissettim. İğrençlik diz boyu. Adamlar hala birşey olmamış gibi davranıyorlar. Bundan sonra elimdeki hisseyi de dillendirmeme kararı aldım.

Bu arada ekranda KFEIN var sanırım. Sayın balık'a ve size selamlarımı gönderiyorum. İyi eğlenceler de... De'si...

Biz ekrandan çok sizi merak ettik. Üstadım siz beni canlandırdınız mı kafanızda bilmiyorum ama ben sizi ekrandan görebildiğim kadarıyla tam canlandırdığım tipsiniz. Gözlük tahmin ettiğim gibi. Boyunuzu posunuzu göremiyoruz ama saçlar da tam tahmin ettiğim gibi.

Şimdi siz "KFEIN'den nereye gidiyorsun daha karpus keseceedik" mi diyorsunuz?

Ben de resmimi profile ekledim, aslında gözlüğüm var ama devamlı kullanmıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Üstadım KFEIN defterini üstelik bir daha açmamak üzere kapattım. Twitter aleminde kendimi kullanılmış hissettim. İğrençlik diz boyu. Adamlar hala birşey olmamış gibi davranıyorlar. Bundan sonra elimdeki hisseyi de dillendirmeme kararı aldım.

Bu arada ekranda KFEIN var sanırım. Sayın balık'a ve size selamlarımı gönderiyorum. İyi eğlenceler de... De'si...

Biz ekrandan çok sizi merak ettik. Üstadım siz beni canlandırdınız mı kafanızda bilmiyorum ama ben sizi ekrandan görebildiğim kadarıyla tam canlandırdığım tipsiniz. Gözlük tahmin ettiğim gibi. Boyunuzu posunuzu göremiyoruz ama saçlar da tam tahmin ettiğim gibi.

Şimdi siz "KFEIN'den nereye gidiyorsun daha karpus keseceedik" mi diyorsunuz?

Ben de resmimi profile ekledim, aslında gözlüğüm var ama devamlı kullanmıyorum.
    Benden genç görünüyorsun be abi.
    Tahmin edilebilir bi tip olduğumu biliyordum ama...
    Neyse; "Evet" cevabım...

Sayfa 665/932 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •