Originally Posted by onur1064 Yay mı aft mi? Hangisi yakışır bana üstad giymeden denesem olur mu? Normalde aft yayi ikiye katliyordu Abd cokusunde icerigiyle oynayip aft yi zayiflatmislar Yay daha ondee gidiyor bir kac gundur Elli elli yapsan?
Originally Posted by onur1064 Bist icin soylenecek soz yok..canakkale gecilmez 95k gecilir dedik..simdi topu tüfegi alıp savasa gircez Dolar kotu dustu cikamiyorumki biste gireyim Para kalmadi hepsi emtiada
Originally Posted by Webster Normalde aft yayi ikiye katliyordu Abd cokusunde icerigiyle oynayip aft yi zayiflatmislar Yay daha ondee gidiyor bir kac gundur Elli elli yapsan? Haftasonu iceriklerine bakıp oyle gircem..taze taze yeni icerikler gelmiştir..pztsi avrupa kapalı u.s acık galiba?
ACC +%2,8 yapmış
Originally Posted by Webster Dolar kotu dustu cikamiyorumki biste gireyim Para kalmadi hepsi emtiada Stop koysaydın keske..imf acıklamasına kadar iyi savundu merkez..sonra stop loss lar devreye girdi..
Originally Posted by Blueberry ACC +%2,8 yapmış Zarar biraz daha azaldı acc de..tcd de zarar hala fazla .. bu ikisinin zararı olmasa artıya gecmiştim bugün fonlarda
Originally Posted by onur1064 Stop koysaydın keske..imf acıklamasına kadar iyi savundu merkez..sonra stop loss lar devreye girdi.. Yok onur ben uzun vadeciyim Al satla da ugrasamam Zaten banka makasi var Dursun
Originally Posted by onur1064 Haftasonu iceriklerine bakıp oyle gircem..taze taze yeni icerikler gelmiştir..pztsi avrupa kapalı u.s acık galiba? Bilmiyorum kardesim Sanirim acik
Forum Rules
Yer İmleri