Bir de dolarda tık yok bı geceki düşüş karşısında bence dolaresin hareketi iyi takip edilmeli bizim endeks için
Bir de dolarda tık yok bı geceki düşüş karşısında bence dolaresin hareketi iyi takip edilmeli bizim endeks için
fıçırlarıı kim üfürdü yeşillenmişler.
Sabah da vadeliler +30 bile olsa yatay açarız
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de bahsettiğiniz gibi biliyorum. Ama rakamı büyük (iki haneli) bir pay vadelide zararım biraz fazla görünüyor hesabımda bu sebeple sordum. Kendi hesabıma göre daha az olmalı o sebeple sormuştum toplama çıkarma işleminden farklı bir hesaplama mı var diye tereddüt ettim ancak kendim parmak hesabını yanlış yaptım herhalde tekrar yapmam lazım.
invest
S&P 500 Vadeli Islemleri Tartışmaları
Baba ben Lot aldım
1 saat önce
Son 2-3 saatir onlarin borsa sayfalarini takip ediyorum. Agizbirligi yapmis gibi hepsi bugunu buldu.
1) BOEING CEOsu: "Eylul ayinda, hukumet yardimlari kesilince iflas aciklayan Havayolu sirketleri olacak, ayrica Havayollari bu yil sonuna kadar en fazla %50kapasite yakalar, 2019 rakamlarina erişmesi 2-3 yil surer" dedi ve havayolu hisseleri %5 kadar geriledi.
2) Drump Reyiz: "AB, JAPONYA eksi faiz uyguluyor, ben de isterim" diye tvit attı, hop banka hisseleri %1 geriledi.
3)Fauci bugun senatoya sunum yapti ve dediki "vaktinden once tedbirleri gevsetirsek virus hortlar" tuz biber oldu
Yatırım tavsiyesi değildir.
Arkadaşlar abd vadelileride eksiye döndü. Yarın açılışta ne olaki. Varmı bi düşünceniz.
Yer İmleri