Sayfa 665/1001 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: Viop XXXIX

Donetsk şimdi Rusya tarafından tanınınca , şu eskıden Lucescu nun çalıştırdığı Shaktar Donetsk takımı ne olacak ?
    Ukrayna adına şampiyonlar ligine katılırdı , şimdi kim adına katılacak ? Kurada CSKA Moskova takımı çıkarsa , Moskova daki maçta Ruslar misafir takımın göndere çektireceği bayrağın Ukrayna bayrağı olmasına müsaade etmeyecektir.
    Buna takıldım şimdi.

2. Putin ne diyor du Ukrayna'ya saldırmayacağız. adam doğru söylemiş oldu. yığdı orduyu sınıra, sonra devlet olarak tanıdı ayrılıkçıları. saldırmıyor işte... dev gibi süper güç ordusu hazır kıta bekliyor. ukrayna saldırırsa karşılık verir... saldırır mı . demek ki sıcak savaş olma ihtimali yok gibi...

3.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Donetsk şimdi Rusya tarafından tanınınca , şu eskıden Lucescu nun çalıştırdığı Shaktar Donetsk takımı ne olacak ?
    Ukrayna adına şampiyonlar ligine katılırdı , şimdi kim adına katılacak ? Kurada CSKA Moskova takımı çıkarsa , Moskova daki maçta Ruslar misafir takımın göndere çektireceği bayrağın Ukrayna bayrağı olmasına müsaade etmeyecektir.
    Buna takıldım şimdi.
    Biriniz Ukrayna lı emeklilere üzülür, biriniz futbol takımına dertlenir
    Pala yukarı aşağı çalkalarken kafalar güzelleşti herkeste...

4. Ben de Lifecell'e baktım Ukrayna'da 3. operatormüş, yeni cumhuriyetten lisans alması gerekir, eski aboneler var vs. bir sürü sorun.

Azerbaycan'da çok vagon gördüm, dediler SSCB'den ayrılmadan önce gelen trenler geri gönderilmedi vagonlar bizde kaldı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Ayrılıkçı bölgelere barış amaçlı girişe başladılar... Demokrasi de getirebilirler di...

JPMorgan Models War Between Russia And Ukraine: Sees Oil Soaring To $150, Global Growth Crashing

Hiperenflasyon tüm hızıyla otobanda.!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
    Askıda ekmek tüm hızıyla otobanda.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Uğur Gürses
    @ugurses
    Buğday ithalatının yüzde 86'sını, ülkeye gelen turistin yüzde 27'sini Rusya ve Ukrayna'dan alıyoruz...Doğal gazın da yaklaşık üçte birini Rusya'dan.
    Ambargo durumunda ne tavır alacağız?

venezuelali adam kemerini gosteriyordu .!!
    Eski kemerine 6 tane delik actirmis maduro'dan sonra..!!!
    Herrkese efelenip bir sey uretmeden bir bok olmuyor..!!!
    Chavez de ayni boku yedi ulkenin durumu ortada.!!!!
    Her populist günü kurtaran rejim gibi bu rejimin de diyetinin sonu yakindir..!!!
    Maduro denen anti-demokratik hukumetin venezuela halkini ac birakmasidir..!!!!

Nasssss.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Yarın hangi hisseler taban açar?
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 665/1001 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •