Sayfa 665/665 İlkİlk ... 165565615655663664665
Arama sonucu : 5315 madde; 5,313 - 5,315 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Endeks rallisinde düş, endeks düşünce en önde koş. Endeks düşerse en dirençli bu olacak demişti papucumun höstttt datı.. Kaçın altı yoktu, en son dibi neydi bi deyin hele dostlar ??? Bir de yüzü kızarmadan halen akıl veriyor, öngörü de bulunuyor öngörüsüzlük abidesi
    Birşeyler anlatmışsınız ama o kadar devrik cümle varki birtek kendiniz anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Liseden terkmisiniz? Konuşma özürlü CEO da aynı sizin gibi, akrabalık varmı yoksa ? YTD

Dün bu yazdığımdan sonra bana cevap da yazmadı kendisi, muhtemelen dışardan lise bitirme sınavlarına girmiş olabilir.
    Cahil insanlarla konuşmak çok zordur, herşeylerleri bildiklerini zannederler, eğitimleri olmadığı için ezikdirler. Yüksek eğitim almış gibi yalan söylerler, grafik okumayı bilmezler, grafikleri kendileri çizmiş gibi gösterirler, oysaki iki lafı bir araya getiremezler.
    Aşağıdaki videoyu izlemediyseniz izleyin ne demek istediğimi anlarsınız. YTD

https://www.youtube.com/watch?v=LsbD_ctSxgI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,572
    Yönetim istifa mi etti de bu hisse boyle davraniyor?
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by REVENGE Yazıyı Oku
    Hocam hisse vardır 30 tl de pahalıdır ama 300 tl de ucuzdur,egeen (bence) buralarda çok ama çok pahalıdır.
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Yönetim istifa mi etti de bu hisse boyle davraniyor?
    Hocam tek cümleyle anlatmıştım ama,sendeki bu anlamama ısrarını inadını ben anlamıyorum harbiden,hocam büyümü yaptılar sana.

Sayfa 665/665 İlkİlk ... 165565615655663664665

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •