Sayfa 665/1000 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: Viop LX

1. Günaydın cemaat bol kazançlar

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Pala şerbeti hazırladı sinekler çöktü şerbete bakalım şerbetten sonra ne olacak..bugün belli olur..yarına 1 tane canlı sinek kalırsa 1 adım atabilirim..ağaçlara ilaç sıkarken bizde sabah güneşinin değdiği bölgelere tuzak hazırlardık..akdeniz meyve sineği tuzağı..şerbetli zehir.etkisi 30 gün..sabah güneşiyle birlikte kokuyu daha iyi yaysın diye ağacın sadece güney bölgesine sıkarız....1-2 gün tam da bu benzetmeye uygun..özellikle pekmez ile yapılır bu zehirli tuzak..pekmez sabah güneşiylşe birlikte sinekleri cezbeder..ne kadar sinek varsa hepsi pekmeze çöker..yarına mis gibi..1 tek sinek kalmaz
    Haftalık al vermek üzere kan ve gözyaşı mı goruyorsunuz şu anda?

3. Yatırım tavsiyesi değildir.

4. 2008 krizinde haftalıklar 3 kez AL ve 3 kez SAT vermişti..ve o zamanda şuanki gibi haftalık trend bozulmuştu..işte bu yönü tayin eder..yani yukarı trendi başlatmaya gücü yetmemiş aşağı trend devam etmişti....
    2008 benzeri durum var..tam da bundan bahsediyorum..2008 AĞUSTOS AYI..TIPKISININ AYNISI..ve o yılda zirveden ağustos ayındaki zamana kadar düşüş kadar tekrar düşüş olmuştu..hatta daha fazla..ben bunu beklerim..

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Haftalık al vermek üzere kan ve gözyaşı mı goruyorsunuz şu anda?

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    2008 krizinde haftalıklar 3 kez AL ve 3 kez SAT vermişti..
    2008 benzeri durum var..
    Tamam da bu kocaman hareketler esnasında trade etme fırsatını kaçırmış oluruz...elbet bir gün düşecek diye hep durursak sıkıntı yaratır bu.. piyasa istahlanmaya başladı alalım satalım diye düşünürüm.

6. haklısın..ben viop oynamıyorum zaten..
    ağırlıklı olarak trendi yakalarım ama piyasaya güvenmediğim için oynamam..
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Tamam da bu kocaman hareketler esnasında trade etme fırsatını kaçırmış oluruz...elbet bir gün düşecek diye hep durursak sıkıntı yaratır bu.. piyasa istahlanmaya başladı alalım satalım diye düşünürüm.

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    haklısın..ben viop oynamıyorum zaten..
    Ben de bozkurt bu işin piri..

8. burda dahi en az 10 kez yazdım..1 kişi itiraz edemez..HAFTALIK BAZDA TREND BOZULURSA YÖN DEĞİŞİR..
    1980 DEN BU YANA böyle olmuştur..haftalıkların AL vermesinden bahsetmiyorum..dalga yapısı olarak bahsediyorum..yani haftalıklar AL verse dahi 2008 deki gibi olur..olmazsa ne olur..1980 den beri ilk olur..

Sayfa 665/1000 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •