Sayfa 666/1001 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Dowa kabaca telden baktım aylık bollinger orta çizgi 25.900-26 bin arasında. Günlük bollingerde orta çizgi yine 26 binde. 26 nin üstüne dönemezse satış devam ederse 24.700-24 bin bölgesi net olarak test edilmeli gibi görünüyor. Ay açılışı 25.342 ... Ytd
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Onu yapmazlar bankalara eregliye tuprasa bakıp short acanlari mazot yapmak en büyük eğlencesi. Pay Vadeli ve piyasalarda ky banka long nerde short krdmr migros petkim. Hesap ortada. Sen patlayana kadar adam sürüyor. Yarında sürmeye devam edecek.
    Tübraşta ikimizi iyi denk getirdiler
    Len arkadaş 100 bin altında 94 leri gördüm endeks 116 oldu 90 zor gördük olacak iş değil elimde tek tübraş var birde düşün

3.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Zaten sağlam bi düzeltmenin gelmesi çok normal olacak. 82 binden 116-117 bin üst kanal trendine gelmiştik. Benim uyuz olduğum bu bankaların eskiden bir masa iki sandalye hisselerinin yaptığı hareketleri yapmaları. Onlarda hiç hareket etmezdi, endeksin zirvesinde hareketlenir ve en önce onlar düşerdi. Şimdi 116 binde zirvede bankalar endeksin 30 bin puan yükselişine kayıtsız kaldıktan sonra halkbankla yükselir gibi yapıp endeks düşüşe geçmeden önce bi hışımla düşmesi beni darlandırdı.
    Hele ki petkim. Geçen ki 90-116-124 bin yükselişinde de petkimdeydim.
    O da 90 dan 116 bine kadar yerinde saydı, 116 binden sonra 3.70 den 4.20 ye çıkıp aynı hız geri geldi. Şimdi endekse bakmadan uçuyor ama elimizde yok
    Aynısını bu defa 90 binden 116 bine kadar bankalarda durarak yerimizde saydık. Tam yükselişe geçeceklerdi olmadı
    Tam KY olmuşum...
    Sayın Laguna bazen çok bilmek de şaşırtıyor adamı ben artık saldım kendimi çoğunlukla yan kağıtlarda al sat yapıyorum günlük pek mal taşımıyorum trend ne yondeyse o yönde olmaya çalışıyorum çokta mantık aramıyorum ne paramı uzun süre bagliyacak kadar güvenim var piyasaya nede risksiz olamıyorum kendime belirledigim 15-20 kağıtta trade ediyorum sonuç ta çok iyi getiri sağladım ama elimde heran sat taşunda stopum heran hazır

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Milleti terse düşürmüşlüğü fazla bir adam..iktidarın sözcülüğünü yapıyor görüntüsü var
    internet çok güzel bişey söylediklerin kaybolmuyor.

zamanın kötümseri borsa 60.000 deyken daha dip falan görülmedi diyordu.

günümüz modası iktidara yalakalık peşinde.

https://www.haberturk.com/video/ekon...e-dikkat/58104

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Onuda yaparlar sa şaşırmamak lazım

Niye şaşırıyorsun ki ???

Hangi ülkede var hangi piyasa da var kaç ay oldu yasak piyasanımı güvenmiyorsun

Tv karşısında dünyanın en güçlü piyasası diyorsan aç Kardeşim açığı satışı görelim dünyanın ne kadar güçlü borsası olduğumuzu

Cumhuriyet tarihinin en büyük kucaklama operasyona var bu BİST’te

Kanıtları ortada Balon dediği için işinden alınan Belgin maviş

Yazılan cezalar vs vs
    Satmaya ne meraklısınız ya. Olmayan arabayı galerici alır mı? Ya da sen olmayan arabayı alır mısın?

Ben şirketi mi halka açacağım. Birileri ortak olacak. Birileri para kazanmak için onu açığa satacak. Bankaya gideceğim borç alacağım hisse teminat göstersem hisse yerlerde birileri sırf parası olduğu için hatta parası olmasa da satacak.

Şimdi şunu demeyin denge fiyatı bulacak. Çıkış yapan hisselerde denge fiyat oluşuyor da düşüşlerde mi oluşacak.
    Bence açığa satış SAÇMA. Borsada böyle bir şey olması SAÇMA. İşte borsa o zaman kumar oluyor bence.

Bence bir şeyi satman için alman lazım. Arsa almadan satmak nasıl oluyor...Biri bana mantığını açıklayabilir mi?
    Bence açığa satışın finansal mantığı yok. Bazen açıkçıları yakalayıp tavan tavan götürüyorlar bu da saçma.
    Bence devam etmeli. Pahalı geliyorsa hisseyi almazsın olur biter.

Hisseden 2 tür kazanç elde edilir sermaye ve temettü...Temettü ödenince hissenin düşmesi de saçma.
    Bir arkadaş demişti...Diyelim kağıt hisse başına 365 tl kar payı dağıtacak 1 gün tutan 1 tl temettü alır 100 gün takasında bulunan 100 tl 365 gün tutan 365 tl.

Bunlar olursa borsa kumar olmaktan çıkar.

6. Kanal istanbul u bu kadar savunması İster istemez acaba bir beklentisi mi var iktidardan diye düşündürüyor..önce madenlerimizi Gerektiği gibi kullanalım da kanalı yapacak paramız olsun diyemiyor..tutarsızlık dizboyu..para yok laf çok..
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    internet çok güzel bişey söylediklerin kaybolmuyor.

zamanın kötümseri borsa 60.000 deyken daha dip falan görülmedi diyordu.

günümüz modası iktidara yalakalık peşinde.

https://www.haberturk.com/video/ekon...e-dikkat/58104

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Sayın Laguna bazen çok bilmek de şaşırtıyor adamı ben artık saldım kendimi çoğunlukla yan kağıtlarda al sat yapıyorum günlük pek mal taşımıyorum trend ne yondeyse o yönde olmaya çalışıyorum çokta mantık aramıyorum ne paramı uzun süre bagliyacak kadar güvenim var piyasaya nede risksiz olamıyorum kendime belirledigim 15-20 kağıtta trade ediyorum sonuç ta çok iyi getiri sağladım ama elimde heran sat taşunda stopum heran hazır

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O el sürekli al yada sat tuşunda olunca bu dönem bende çok stres yaptırdı. Eskiden çok rahat yapardım ama bu son dönem ortamdan mıdır nedir bilmem evde de uzun süre kalınca ve virüsü sürekli yaşayınca artık kafa kaldırmaz oldu galiba. Aslında borsadan uzaklaşıp bir iki ay kafayı dinlendirmek iyi olurdu.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Açığa satış açılsın birde öyle bakalım

Açığa satış açılır açılmaz Hacim patlaması bekliyorum

Tıpa yemiyor mu kardeşim

Yasaklar ülkesi olduk çıktık 💓💓💓
    Aciga satış açıldığında uçmuş küçük tahtalara buyuk acikcilar çökecek. 3-5 milyonu olan bu dönemde küçük bir sürü tahtaya yön verdi. El elden üstün yasak kalkınca neye uğradığını şaşıracak tweeter papazlari. Umarım açık yasağı kalkma durumu piyasaya sizmaz ve aniden gelir yoksa bu bilgiyi alan bir çok tahta yapıcı bi an evvel mali ky ye vermek için aşağı çekerler hisselerini ky de çok düştü diye atlar. Yasak aniden bilgi sizdirilmadan kalkarsa çarşı karışır. Ben encok bu dönemde ciddi yükselmiş migros bim asels Sasa koza gibi hisselerde ne olacak onu merak ediyorum. Şimdi karşılarında acikci olmayınca kafalarına göre almak kolay. Yasak kalkması bence bankalara ve altta kalmış hikayesi olan hisselere yarar oralar güvenli bakılıp paraya oralara kayabilir.

Sayfa 666/1001 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •