Tahtanın yapıcısı yok.Hertarafa sallanıyor.suan enkucuk sermayeli sanayi kağıdı ama spakoloterler korkuyor sahiplik aile şirketi kötü niyetli olduklarını biliyorlar.Uzak duruyorlar senin benim almamla bu kağıt ilerlemez.
Tahtanın yapıcısı yok.Hertarafa sallanıyor.suan enkucuk sermayeli sanayi kağıdı ama spakoloterler korkuyor sahiplik aile şirketi kötü niyetli olduklarını biliyorlar.Uzak duruyorlar senin benim almamla bu kağıt ilerlemez.
9200 sonra 8200 ve en sonnnn 8020 altı yok ben bilirim; Hisseye olan talebin düşeceğini mi sanıyorsunuz bre gafiller !!! Bu hisseyi tüm 500 milyar katrilyon lirası olan herkeşşş her bulduğu yerden y(alıyor); siz ağlak ağlak takılın bakalım dedi ters indikatör höstttt dat…Bu hissede şuranın altı yok zırvasını acaba kaç tl olana dek saçmalamaya devam edip, SEFALET ine tüy dikmeye devam edecek..
Ey egeen battıysan üç kere 38 yak!Ne bu gidişat?
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri