Sayfa 667/1000 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: Viop LX

1. 2 kurumla 5 dandik içi boş şirketi kaldırırım ve millet zaten koyun meletirim onları peşime takarım..hee takarsın ..2 kurumla show yaparsın ancak..kaçan yabancının yerini faiz sebep enflasyon sonuç yalanıyla yerlilerle doldurdun ve onları da mezbahaya soktun..kim kaldı meydanda..mezbahaya girmeyen yerli kaldı..onlarda benim gibi olanları biliyor..

2. naçizane ... olasılık kelimesi foruma yazı yazarken kullanılabilecek müthiş anlamlı bir kelime, kesinlik diye birşey yoktur . Kimse geleceği bilemez aksini iddia eden yalan söyler ... borsa bilinmeyeni fiyatlar bence olasılık kelimesi sık sık kullanılmalı zarar gelmez .... .YTD..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yukardan maliyetlenecek kadar akılsız değilim..faizde bekleriz..ayrıca yabancı yok yerli yok kurumsal alıcı yetersiz..algı ile ancak 2008 ağustos ayı gibi olur..ben 98 ve 2001 krizini gördüm ve 2008 de krizini ben de yaşadım..
    topikte diyorki analizini yaptın çekil kenara tutarsa gelirsin tebrik edilirsin.
    senin analizin kısa vade analiz değil varsa kısa vade analizin onu yaparsın .
    gördüğün krizleri buraya takılanların %80 görmüştür zaten size özel birşey değil .
    hadi kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. Burada çoluk çocuk yok ki. En ufak olan 40 yaş üstü. Kimsenin kimseye akıl verme durumu yok. Ayrıca bu forumda borsanın kitabını yazacak düzeyde bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar var. Fikrini beyan ettin daha fazlasını gerek yok. Israrla algı yapmaya çalışman sana karşı şüphe uyandırır. Hatta ceza alna sebebi bu. Ben şahsen dün 90 bin ile 4,5 milyon hacim yaptım akşam mallanıp öğleye kadar sattım birazda al sat yaptım. Bazı kağıtlarda savaş var öyle böyle değil.

5. bana görede burda yapılanlar yanlış..bakın burda sadece siz yoksunuz, sessiz takipçiler var..tam da bu geçiş zamanında sizin lönk ya da cortlarınızdan etkilenip yön tayini yapmaya çalışıyorlar..orta uzun vade poz almak için ..başka zaman olsa ses etmem..ama trend dönüşü dediğin an ben de yazarım fikrimi..çünkü senin görüşünden daha tutarlı benimki..ben görüşümü yazarım..birkaç gün yazarım ceza aldırmazsanız..siz de durmadan yazıyorsunuz çünkü..idare edin sataşmayın..varsa bilginiz yanlışsın teknik açıdan deyin ama yapamazsınız..çünkü yanlışım yok

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    2 kurumla 5 dandik içi boş şirketi kaldırırım ve millet zaten koyun meletirim onları peşime takarım..hee takarsın ..2 kurumla show yaparsın ancak..kaçan yabancının yerini faiz sebep enflasyon sonuç yalanıyla yerlilerle doldurdun ve onları da mezbahaya soktun..kim kaldı meydanda..mezbahaya girmeyen yerli kaldı..onlarda benim gibi olanları biliyor..
    ağa biraz daha zorlarsan maviduman atmaya başlıcan deviri düşür.

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yukardan maliyetlenecek kadar akılsız değilim..faizde bekleriz..ayrıca yabancı yok yerli yok kurumsal alıcı yetersiz..algı ile ancak 2008 ağustos ayı gibi olur..ben 98 ve 2001 krizini gördüm ve 2008 de krizini ben de yaşadım..
    Borsa buraya yabancılar ile gelmedi
    Şu an sıkıntı yabancı değil..Krediye erişimin maliyetli olması..
    Yoksa bugün 100 şirket tavana götürülürdü..

Siz tabi daha iyi bilirsiniz ama borsada şu rakam olmadan almam diye düşünmemek lazım..
    Çok uzağa gitmeyeyim.
    Geçen sene yani 2023 Kasım Aralık yazılarına bakın...O zaman bazılarımız mal alın derken Noel baba rallisi diye dalga geçenler vardı..Sonunu gördük..
    Ben şu an malda değilim ama 200 günlük üstünde kaldıkça alım yaparım...Bakmam rakama...Altında da stoplar geçerim eğer elindeki hissemin özel bir beklentisi yoksa..
    Zaten 1 haftadır endeks çıkarken çoğu hisse yerinde kaldı...Yani yüksekten alırım diye bir durumda yok..
    Haftalık kapanışa bakacağım. Almayı düşündüğüm şirketlere bakacağım..Ona göre pazartesi işlem yapacağım yada beklemeye devam edeceğim..

Bu arada ben de yukarı yönlü gidişten hala emin değilim ama piyasa ile inatlaşmayacak kadar da eskiyim.. Alırken de satarken de..
    Selamlar..

8. 5500 sembolik rakam takılmayın..bu 6 olur 7 olur bilemeyiz..ama buralr olmamalı..önceden form daha kaliteliydi..yıllar önce..şimdi malesef o isimler kalmadı..ya da sessiz kaldılar

Sayfa 667/1000 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •