Sayfa 668/969 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by zhero Yazıyı Oku
    Haberle falan işi olmaz o vatandaşın. Ha illa lazımsa bi çözüm bulur zaten. İlginç olan bu seferki harekette onun görünür hiç bir izi olmaması. Daha önce ki hareketlerde 3 4 kurumdan alsat yapıp metro ile vuruyordu. Önceki 2 günü izlemedim ama metro sahnede hiç yok. Hoş özgyo daki son bombasından sonra şapka çıkarmaktan başka diyecek bişey yok.

ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ü
    ü

yorumlarınız çok isabetli ama malum şahıs için bu iş burda bitmez bence ytd

Alıntı Originally Posted by SpedeR Yazıyı Oku
    ü
    ü

yorumlarınız çok isabetli ama malum şahıs için bu iş burda bitmez bence ytd
    Bir abim yaklasik 8 yildir 0.60 maliyetle bu hissede beklemekte, elinde 220bin lot var o zamab froto bozdurup almisti. Isgsy 20 lira olursa ancak frotoya yaklasir. Sirf onun icin yillardir takip ederim bu hisseyi. İnşallah bu seferki hareket ciddidir ve 4 üzerine atar kendini. Sözu var atarsa satış emirlerini ben yapıcam. Bilgilendiririm sizi

3. İlk önce yakınınızı sabrından dolayı kutluyorum beklediğiniz rakam çok uzak degil olabilecek bir rakam malum şahıs gerçekten hissedeyse ozgyo gelir aklıma ytd

Alıntı Originally Posted by SpedeR Yazıyı Oku
    İlk önce yakınınızı sabrından dolayı kutluyorum beklediğiniz rakam çok uzak degil olabilecek bir rakam malum şahıs gerçekten hissedeyse ozgyo gelir aklıma ytd
    Kendisi Av. Borsadan anlamaz hergun kac kapandi diye bakmaz. Arada bir beni arar oğlum ne zaman çıkacak bu diye bana sorar Bugünde aradı ne yapalım diye bekle dedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    georgia-china-istanbul
    Gönderi
    448

ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Hareketin başladığı ayın 16,17 ve 18 inin alıp satanları şu şekilde ;

6.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    ilgilenen var midir bilmiyorum. Seneye girerken yatırımların net borcu 37 mio dolardı. Açıklanmadı ama tahminen tamamı lira cinsinden krediler. Bu yıl sadece kredi faizi giderleri 50 mio düzeyinde seyreder. Pekiyi yatırımlar bu faizi çıkarabilir mı? Ciro rakamlarina ve işkollarına baktığımda çok zor. Pekiyi bu havada şirketlere yeni yatırım gelir mi? Imkansız değil ama çok zor. Binlerce şirket varlıklarını davranabilmek için sıraya girmişken isgsy şirketlerine alım gelir mi siz degerlendirin
    Hareketten önce 18 milyon dolar piyasa değeri vardı, 77 milyon dolar gömmüş 6 iştirake. Hadi bunların hiç birini büyütemese aldığı fiyattan satsa dolar bazında özkaynak uçar zaten. 2002 den beri 11 kez çıkış yapmış iştiraklerden sadece türkmedden zarar yazılmış. Çıkış yapılan 11 iştirake yatırılan tutar 72.6 milyon dolar, iştiraklerden çıkış tutarı 166,9 milyon dolar, ortalama yatırım senesi 4 yıl. Ne kadar eleştirsem de başarılı işler yapmıştır. Açıkçası sizin kadar karamsar değilim, 2002 den beri kaç kriz geçti sağ çıkmış. Çok uzun vadede kaybettirmeyecektir ama sabır yeter mi o ayrı mesele. 2012 den beri anamızı ağlattı takılsın buralarda bakalım. Günde 10 bin lot işlemi geçmediği günleri siz de hatırlarsınız nerden nereye
    The man who passes the sentence should swing the sword

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,421
    Akrabalar köşe oldu biz 8 yıl bekledik o kadar kazanamadık .
    Tebrikler doğru zamanlama dedikleri tam olarak budur .

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    baygeorge nin yorumu aklıma yattı bilanco kötü gelecek diye.gsdho nun bilanco da bana süper gelecek 9 kasima kadar orda kalalım kâr eder döneriz sonra da bunu yine alırız dedim kendi kendime.evdeki hesap çarşıya uymadı.bende aldirdigim akraba arkadaşlara 2.4-2,5 den anaparasıni sattirdim.kalanida mezara kadar bekleyin dedim.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,421
    Doğru tespit budur . Takas değişimleri aşağıda .
    Takaslardaki değişim 7 günde satış yapıldı diyor tek dikkat çekici olan ISYAT malı YAt ortaklığından ISYAT a virmanlamış gibi görüntü var ortada .

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Milyonlarca lot işlem, sonrasında değişim minimum seviyede. Artık hissede olmadığımıza göre köşesinden boksörünü koruyan bir suanyore benzetebilirsiniz. Bu hissedeki akilli kişilerin benim aklıma ihtiyacı olmasa da yazmak farz olduğu için yazıyorum. Aklı olan ana parasını cebine koyar, karıyla devam eder. Bundan sonraki rauntlardaki mücadele acikcilarla Galip arasında geçer, köprüden önceki son çıkışı kaçıran karşı kıyıda macera aramaya devam eder.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 668/969 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •