Sayfa 668/882 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şimdi senin gibi bir teknikçi olsaydım kocaerde sabah sabah eksiye düştüğünde stop olmam lazımdı.... nasıl olsa endeks ekside..kocaer de baskılı... ben senin geçtiğin yollardan yıllar önce geçtim...eğer sen gerçek bir teknikçi isen nah kazanırsın...sana buradan söyleyeyim...ben senin gibi yıllarca teknik ile uğraştım..ama yıllar geçmesine rağmen bir arpa yolu gidemedim...

eğer sen gidebilmiş isen bunu da temelci arkadaşlara borçlusun....dediğim gibi eğer gerçek teknikçi olsaydın şu anda kim bilir hangi spek hissedinde çizgi kovalayıp defalarca hisse alıp defalarca stop olmuştun....
    bence mr çektir la sen kafatası içinde birşey olmayabiilir ! tekniğe göre hedeflerimi de yazıyorum sen temele göre ne yazıyorsun atatpde 300 dedin 120 de kaçtın ee ne oldu dayanamadın mı teknik hareketlere hani temele göre gidiyordu hisseler koca bir balonsunuz la siz balonnnn

2.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    he kaç katı derdindesin iyi biliriz x2 x3 yapınca kaçıp gidersiniz diğerlerinde olduğu gibi !
    benim gibi yüzde 3-5 mi merak etme elite atatp vking arena edata gibi bir çok hissede kazancımızı cebimize koyduk merak etme kekoooooo ilk maliyetim 10 tl 38 den aldıklarımı da sabah verdim 30-32 bandına gelince alırım eğer gelmez teknik haftalık göstergeler dönüş gösterirse sıkıntı yok yine alırız paramın kıymetini biliyorum enflasyona karşı eritmiyorum uzun vade kağıtlarım var berkosandan da iyi kazandıracak merak etme ama bi tarafına da yırtsan yazmayacağım :D
    ama sen hep benim hisselerimdesin.... çok şükür bu güne kadar enflasyona yenilmedik...geçen yıl 3-4 kat kazandık...enflasyona bir yıl yenilsek de sorun değil...benim sermayemin tümünün maliyeti sıfırdır...gerisi de benim keyfime kalmıştır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. siz eftik temel analizcilerin tek sorunu ney bbiliyormusunuz hisse 20 katı gitti diye övüneceğinize içinde bedava lot bırakında anlamlı olsun x2 x4 de çıkınca bir önemi kalmıyor 20 katı gittiğini yazmanın :D neyse ya para çok sizde öyle diyorsunuz ya destek atın la bofa az biraz sattı -3 yaktı ayıp öyle uzaktan izlemeyin :D

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ama sen hep benim hisselerimdesin.... çok şükür bu güne kadar enflasyona yenilmedik...geçen yıl 3-4 kat kazandık...enflasyona bir yıl yenilsek de sorun değil...benim sermayemin tümünün maliyeti sıfırdır...gerisi de benim keyfime kalmıştır...
    sen kimsin la gazman yazdık 1-2 kişiyi kimleri takip ettiğimizi senin gibilerini sakız gibi çiğner atar o adamlar boş boş konuşma

5.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    bence mr çektir la sen kafatası içinde birşey olmayabiilir ! tekniğe göre hedeflerimi de yazıyorum sen temele göre ne yazıyorsun atatpde 300 dedin 120 de kaçtın ee ne oldu dayanamadın mı teknik hareketlere hani temele göre gidiyordu hisseler koca bir balonsunuz la siz balonnnn
    aferim bak benim hisselerimden kazanmayı öğrenmişsin...ben satarken de tekniğe bakmadım...sabrıma baktım...sabrım o kadara müsade etti...o hissenin de önü açıktır...vakti geldiğinde herkes görecek...hiç bir zaman söylediklerimin tersini hisseyi elimden çıkardıktan sonra söylemedim...sizin gibi ky satsın ben aşağıdan alayım derdine düşmedim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    sen kimsin la gazman yazdık 1-2 kişiyi kimleri takip ettiğimizi senin gibilerini sakız gibi çiğner atar o adamlar boş boş konuşma
    o halde o adamların yanına git la...niye burada lak lak yapıyorsun..

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    o halde o adamların yanına git la...niye burada lak lak yapıyorsun..
    senin gibilerin gazıyla insanların parası enflasyonda erimesin diye la balonlar !

8. olum ben sende var diye senin sayende falan kazanmadım atatp den turextede dirençte dostun onur ve çevresi gazlarken yzdım dirençte diye sonra dayanamayıp aylar sonra sattılar satılacak zaman değil dedim arkasından baktılar yüzde 50 yükselişin beni bilen bilir ama sizlerin zoruna giden şey haklı olmam zorunuza gitmeye devam edeceğim bundan sonra yazdığınız her hissede teknik takip edip gazla mağdur olmasın millet diye uğraşacağım ta ki sizler a d a m olana kadar !

Sayfa 668/882 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •