Peki neden hektaşla paralel hareket ediyor
Bir bagları var muhtemelen
Svg
Peki neden hektaşla paralel hareket ediyor
Bir bagları var muhtemelen
Svg
yatırım tavsıyesı degıldır
Investor Doc
@InvestorMed
#sasa GES yatırımına devlet yardımı aldı. Peki bu yardımın verilmesindeki amaç ne? Resmî gazetede şöyle deniliyor.
MADDE 1 - (1) Bu Kararın amacı; kalkınma planları ve yıllık programlarda öngörülen hedefler doğrultusunda tasarrufların katma değeri yüksek yatırımlara yönlendirilmesine, üretim ve istihdamın artırılmasına, uluslararası rekabet gücünü artıracak ve araştırma- geliştirme içeriği yüksek bölgesel ve büyük ölçekli yatırımlar ile stratejik yatırımların özendirilmesine, uluslararası doğrudan yatırımların artırılmasına, bölgesel gelişmişlik farklılıklarının azaltılmasına, kümelenme ve çevre korumaya yönelik yatırımlar ile araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin desteklenmesine ilişkin usul ve esasları belirlemektir.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Sayın Çakır; tesadüfen seni gördüm.18 Şubat 2023 tarihinde benim hisseye ait düşüncelerinizi zaman zaman okuyorum.Çok teşekkür ediyorum.Selamlar.YTD
�� ne tuhaflıklar var. Komik ya![]()
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Tahsisli bitmeyecek 2026 ya kadar üç ayda bir ödemesi var bunu sevmiyorum ama hissenin yatırımları hele Bu saatten sora beni mecbur burda bekletecek .
Sermayesi artacak dolaşım artacak aslında 30 lardan ilk ihraç ettiğinde alacaktım para yoktu zamansız bilerek aldım bekledikçe toplayalım diye ama diğer leri bukadar giderken bu böyle can sıkıyor mka
Yapacak birşey yok 2025 mart 2031 mart olmadı denedimolmadı derim hepimizin canı sağolsun bol sabırlar
Yer İmleri