02.07.2018 tarihinde Senkron Güvenlik ve Iletisim Sistemleri A.Ş. paylarından 750.000 adet A grubu imtiyazlı ve 1.095.000 adet B grubu imtiyazsız payları Bülent Çobanoğlu’ndan, 400 adet B grubu imtiyazsız payları Semih Erk’ten almış bulunmaktayım. Bu işlemle birlikte Senkron Güvenlik ve Iletişim Sistemleri A.S. sermayesindeki paylarım 02.07.2018 tarihi itibariyle %27,54 sınırına ulaşmıştır.
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Kim se yokmu ytd..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hıssede yatırımcı kalmadı,çekmek için kendileri yalandan tavan yaptırıyor adiler
1,10-1,25 arası aldım sattım aldım sattım bidaha girmeye cesaret edemedim tabi 3-5 kademe bizim için iyi görünüyor
Tahmin etmiştim çünkü dgzte dede çok al sat yapmıştım adamlar indir kaldır sürekli döküyordu 3,80 lerde bi döktü bidaha cesaret edemedim bundada bizi sağlam döktü almaya cesaret edemedim tabi her dökülen ayni bizim gibi alamamıştır risk alan kazanır yada kaybeder borsada kural budur
Elinde kalan varsa bol kazançlar
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Hocam risk büyük oluyor malesef,simdi alsak canlı bomba ertesı gun tabana yapıstırmıcsklarını kim bilecek,aksine tavanda yaptırırlar.Ama ben bu tavanlarda gercek yatırımcının alıp kar ettiğine kesinlikle inanmıyorum.Dün borsanın buyuk yukselısınde yerınden kıpırdamayan kagıt bugün göçen borsada sebepsiz tavan yapıyor.Sizce burda kazanan kucuk yatırımcı varmı dün mala gırıp bugun tavanda veren? Hiç sanmıyorum ;)
Endeksin düşüşü patron için büyük firsat oldu takaslara bakarsanız spek kurumunun hissesi çoğalıyor başka işler dönmezse operasyon bitmedi kanımca
Birde alt kademeye alış giriyorsun kademeyi yukarı çekiyor örneğin 1,30 dan hiç vermedi acayip lot hesabı yapılıyor
Kesinlikle şahsi fikrimdir
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Yer İmleri