Sayfa 67/318 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 2543 madde; 529 - 536 arası.

Konu: BERA - Bera Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Sayın kitapçı beni kastediyorsanız çok teşekkür ediyorum. 1,55 maliyetle buradayım. Kront topiğinde sohbetimiz olmuştu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Selamlar hayrını görün, maliyetinizi bilmiyordum ama sıkı takip de olduğunuzu biliyordum hisse kelepir fiyatlarda sürünüyordu kaçınılmaz sondu.

2.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Selamlar hayrını görün, maliyetinizi bilmiyordum ama sıkı takip de olduğunuzu biliyordum hisse kelepir fiyatlarda sürünüyordu kaçınılmaz sondu.
    kitapçı kardeş berayı tanıyan biri olarak size bir soru sorayım bari...ben ekgyo da paramın 3 te 2 sini kaybettim ve uzun zamandır dibini yapmış teknik olara temel olarakta biraz muallakta kaldım ama son mohikanın elilotuna güvenerek bir ümit bunu aldım maliyetim 2,17 ne dersiniz buradan zararı çıkara bilirmiyiz cok yıprandım..bütün sorumluluk bana ait olmak kaydıyla hedef nedir ..hikayesi nedir bir iki haberde okudum aselsanla iş anlaşması mahkemenin lehine sonuçlanması falan...yardımcı olursanız tşk..

3.  Alıntı Originally Posted by ege941 Yazıyı Oku
    kitapçı kardeş berayı tanıyan biri olarak size bir soru sorayım bari...ben ekgyo da paramın 3 te 2 sini kaybettim ve uzun zamandır dibini yapmış teknik olara temel olarakta biraz muallakta kaldım ama son mohikanın elilotuna güvenerek bir ümit bunu aldım maliyetim 2,17 ne dersiniz buradan zararı çıkara bilirmiyiz cok yıprandım..bütün sorumluluk bana ait olmak kaydıyla hedef nedir ..hikayesi nedir bir iki haberde okudum aselsanla iş anlaşması mahkemenin lehine sonuçlanması falan...yardımcı olursanız tşk..
    Bu işin bileni yok, nasiptir her şey, hissenin fiyatı çok uygun fiyatlarda idi, teknik olarak umut beyi takip edin naçizane, tabi takası da ihmal etmeyin, tarihi zirvesini görmemesi için sebep yok bence karar sizin.

Nasip dedimde tabi Körü körünede hisseye bağlanılmaz aslolan temel verilerdir, hissenin mali durumunda sıkıntı yoksa er yada geç hak ettiği fiyatları görür.
    Son düzenleme : kitapci34; 01-11-2019 saat: 16:19.

4.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Bu işin bileni yok, nasiptir her şey, hissenin fiyatı çok uygun fiyatlarda idi, teknik olarak umut beyi takip edin naçizane, tabi takası da ihmal etmeyin, tarihi zirvesini görmemesi için sebep yok bence karar sizin.

Nasip dedimde tabi Körü körünede hisseye bağlanılmaz aslolan temel verilerdir, hissenin mali durumunda sıkıntı yoksa er yada geç hak ettiği fiyatları görür.
    işte hakettigi fiyatı ne önemli olan o..ekgyo da şirket devletin agzına kadar dolu borcu bile yoktu rekor kar aldık ederi o zaman şirketi fesh etseler 5 lira diyordu işin uzmanları paramın 3,te ikisi gitii suan hisse 1,19 da......bende o yüzden soruyorum..tabiki nasip.tarihi zirvesi kaç beranın?

5. Anlık olarak alan satanı görebilen var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

6.  Alıntı Originally Posted by ege941 Yazıyı Oku
    işte hakettigi fiyatı ne önemli olan o..ekgyo da şirket devletin agzına kadar dolu borcu bile yoktu rekor kar aldık ederi o zaman şirketi fesh etseler 5 lira diyordu işin uzmanları paramın 3,te ikisi gitii suan hisse 1,19 da......bende o yüzden soruyorum..tabiki nasip.tarihi zirvesi kaç beranın?
    tarihi zirvesi söylemim yanlış oldu, yakın geçmişde yaptığı zirveyi kast etmiştim, 4 lira.

7. hacim çok yükselmiş mal dağıtılıyor olabilir.

8. aman kitapçı baba dikkat et bu bera ya galibin kağıdı o kağıdı çok sert yukarıda götürürler aşşağıda basarlar ocak döndürecek cinsten bir kağıt.

Sayfa 67/318 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •