kitapçı kardeş berayı tanıyan biri olarak size bir soru sorayım bari...ben ekgyo da paramın 3 te 2 sini kaybettim ve uzun zamandır dibini yapmış teknik olara temel olarakta biraz muallakta kaldım ama son mohikanın elilotuna güvenerek bir ümit bunu aldım maliyetim 2,17 ne dersiniz buradan zararı çıkara bilirmiyiz cok yıprandım..bütün sorumluluk bana ait olmak kaydıyla hedef nedir ..hikayesi nedir bir iki haberde okudum aselsanla iş anlaşması mahkemenin lehine sonuçlanması falan...yardımcı olursanız tşk..
Bu işin bileni yok, nasiptir her şey, hissenin fiyatı çok uygun fiyatlarda idi, teknik olarak umut beyi takip edin naçizane, tabi takası da ihmal etmeyin, tarihi zirvesini görmemesi için sebep yok bence karar sizin.
Nasip dedimde tabi Körü körünede hisseye bağlanılmaz aslolan temel verilerdir, hissenin mali durumunda sıkıntı yoksa er yada geç hak ettiği fiyatları görür.
Son düzenleme : kitapci34; 01-11-2019 saat: 16:19.
işte hakettigi fiyatı ne önemli olan o..ekgyo da şirket devletin agzına kadar dolu borcu bile yoktu rekor kar aldık ederi o zaman şirketi fesh etseler 5 lira diyordu işin uzmanları paramın 3,te ikisi gitii suan hisse 1,19 da......bende o yüzden soruyorum..tabiki nasip.tarihi zirvesi kaç beranın?
Anlık olarak alan satanı görebilen var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
hacim çok yükselmiş mal dağıtılıyor olabilir.
aman kitapçı baba dikkat et bu bera ya galibin kağıdı o kağıdı çok sert yukarıda götürürler aşşağıda basarlar ocak döndürecek cinsten bir kağıt.
Yer İmleri