Sayfa 67/224 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 1791 madde; 529 - 536 arası.

Konu: IHLGM - İhlas Gayrimenkul

1.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Iyı günler olsun,

Cumanız mübarek olsun.

1.07-1.08 destek noktası idi.Aşıldı.Yeni destek noktası 1.13-1.14 seviyelerinden aşağı gelemedeği için son 3 gündür buradan posizyonumu arttırdım.1.25-1.26 direnç noktası aşıldığında artık arazi OVA.. git gidebildiğin kadar.....

yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
    En fazla düşeceği yer 1,11 dir oda sanmıyorum, 1,26 hacimli mesela 200 milyon Luk bir hacimle gecilirse 1,80 lere kadar durmadan çıkar.ytd

2. İnvestin adam kaynıyor,burada ya kimse yok,vyada çalı ardında.bilanco öncesi 1,60 üzerine yerleşir diye düşünüyorum.ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    İnvestin adam kaynıyor,burada ya kimse yok,vyada çalı ardında.bilanco öncesi 1,60 üzerine yerleşir diye düşünüyorum.ytd
    Çalı dibi kalabalık bunların. .....dizine indirmek için hazırlanıyor [emoji3]

kurthan

4. Çalılar tırpanladı.Temizlendi.Yürüyüş için uyguladım marş.

5. Belki yakında bir nebze olsun bekleyenleri mutlu eder. Bilanço iyi gelir.

6. İnvestingde kapanıştan sonra bayağı hisseyi pazartesi kötüleyen oluyor, demekki haftaya düşerse almak lazım , çıkış vakti yakındır

Alıntı Originally Posted by demokrat76 Yazıyı Oku
    pozitif düşün sokrates, kimi 0,66 tarafını görür kimi 9,75 tarafını.düşerse ne kaybederim yükselirse ne kazanırım her iki ihtimali akıl suzgecinden geçirip karar vermek en mantıklısı.hakkımız da hayırlısı olsun
    Bence hissenin önündeki en büyük engel 665 milyon şirket sermayesinin % 75 nin halka arz edilmesi. Halka arz oranı % 35 felan olsaydı dadından yenmezdi.
    Asla Yatırım Tavsiyesi Olamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by CIvata Yazıyı Oku
    Bence hissenin önündeki en büyük engel 665 milyon şirket sermayesinin % 75 nin halka arz edilmesi. Halka arz oranı % 35 felan olsaydı dadından yenmezdi.
    Sen yüzde 75 in ky da olduğuna inaniyormusun, o zaman cik sat git

Sayfa 67/224 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •