dikkat uyarısını dikkate alarak 1.14 ten bir miktar daha takviye yaptım hayırlısı olsun
dikkat uyarısını dikkate alarak 1.14 ten bir miktar daha takviye yaptım hayırlısı olsun
Ne yani !!! Yakın zamanda 0,6x'ları dahi gören kağıttan şimdi 1,14 ten takviye mi yaptım diyorsun demokrat o zaman ya sende para çok ya da başka bir şey var ama çözemedim .
pozitif düşün sokrates, kimi 0,66 tarafını görür kimi 9,75 tarafını.düşerse ne kaybederim yükselirse ne kazanırım her iki ihtimali akıl suzgecinden geçirip karar vermek en mantıklısı.hakkımız da hayırlısı olsun
Pozitif düşündüğüm zaman bile 9,75 i görebilse dahi ben o kadar kağıtta kalmayacağımı çok iyi biliyorum 2-2,5 hadi bilemedin en fazla 3 ü görse satar çıkarım bu işin benim açımdan pozitif tarafı bir diğer tarafı da endeksin yüksek oluşu, Çin deki virüs konusu falan derken şu an risk almak içimden pek gelmiyor açıkçası hepimizin hakkında hayırlısı .
YAYIN BAŞLADI..
chanelhermes
Iyı günler olsun,
Cumanız mübarek olsun.
1.07-1.08 destek noktası idi.Aşıldı.Yeni destek noktası 1.13-1.14 seviyelerinden aşağı gelemedeği için son 3 gündür buradan posizyonumu arttırdım.1.25-1.26 direnç noktası aşıldığında artık arazi OVA.. git gidebildiğin kadar.....
yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Yer İmleri