Valla duserken de diyorum , artarken de diyorum benim icin farketmiyor fiyat hareketleri fiyat hedefimi revize ettirmez. Bu kagittan kazanmasi Cok Cok zor ama mumkun hem de tahmin etmeyecegin kadar , kagit mi kaldi boyle ucuz endekste guvenecegin
Valla duserken de diyorum , artarken de diyorum benim icin farketmiyor fiyat hareketleri fiyat hedefimi revize ettirmez. Bu kagittan kazanmasi Cok Cok zor ama mumkun hem de tahmin etmeyecegin kadar , kagit mi kaldi boyle ucuz endekste guvenecegin
Elbet hissenin şu an söylenen fiyatlara gelmesi mümkün. Söylemek istediğim: hissenin bu konuda ki potansiyelini bilen gürühun temel değerler, f/k, temettü, bilanço, genel kural akla ne gelirse her türlü materyali kullanarak haksız kazanç sağlaması. Normal durumda bu değerlerin hisse fiyatına olumlu katkı sağlaması gerekir ki bunu bilmeyen küçük yatırımcının kolayca oltalamaya gelmesini kabullenemiyorum. Bu vebali almak isteyen buyursun.
Bende benzer durumu maalt hissesinde yaşamıştım 18 den almıştım 27 olunca sattım sattigimin ertesi günü bı haber düştü imar sorunlu bir arsası varmıs imar izni almış o gün bugün tavan soluğu 150 de aldi bin pisman oldum sattigima belki burdada öyle bı durum olur malum Maslak sorunu çözülürse neden olmasın o Twitter da hesap açan arkadaşın bilgisi olabilir belki sormak lazim yada belediyeden araştırmak lazım
Maslak arazisinin spor alani imari olmasi sikintisi mi ? Orayla ilgili ne sikinti var arkadaslar
Maslak arsası Boğaziçi öngörünümde kaldığı için yükseklik 6,50 metre ile sınırlandırılmış. Oysa yolun karşısında 10 metre ötede devasa gökdelenler var.
Bir eksper arkadas da spor tesisi imarli bu, bagis falan olmadan degismez dedi , kat konusunda da sikintilar var desenize, alarko da oyle katakulle islere girmez , satsin madem de 250 milyona falan
Valla oltaya dusulecekse .burada düşülsün En iyi en saglam yer burasi. Zaten bugün alayım bir ayda yuzde yüz kazanayım diye düşenler. Her yerde düşer oltaya. Onlar zaten bildiğin keklik. O yüzden kimsenin vebali falan olamaz. Vebal kendi kazanirken başkasını kaybettirende olur. Hani biz malı götürmedik ki . Oltaya gelen olursa ancak kader ortağımız olur. Aynı gemide degil ayni ağın içindeyiz: )
Endexlerdeki bu yükselişler aniden terse dönerse, 3-4 günde durmaz gibime geliyor.
Piyasa biden in kazanmasını fiyatliyor.
Biden kazandı piyasaya nakit sürecek diye altın, usa borsaları, avrupa ve kişiliksiz bist ( kendi başına hareket edemeyip dış piyasalara göre yön çizdiği için kişiliksiz) çok güzel yükseliyor ama biden in onay alması bizim için kötü olacaktır.
Şahsen ben bu dönemde para kazanma amacım yok,usd bazlı zararımı telafi ettiğim anda çıkacağım, yada alttaki paragrafta yazdığım sebeplerden ötürü kol kesicem.
Zira bu adam akepeyi erken seçime zorlayabilir,ki kendisi bunu ifade etti.zorlarsa da istanbulu kaybeden Tr yi kaybeder mantığı doğru çıkar, yada büyük siyasetçi rahmetli Demirelin de dediği gibi boş tencerenin yikamayacagi hükümet yoktur.
1 euro nun 10 tl olduğu, coplerden yemek toplayan vatandaşlarımızın cogaldıgi ,günlük 39 tl ye çalışan milyonlar varken gerçek enflasyon %40 lerdeyken akepe kesin gidici diye düşünürsek bizim uzun süreli Taşıyıcı olabilme ihtimalimizi de düşünelim, aklımızı kullanalım, hırs ve duygularımızı değil.
Işte bunu yakalayabilen zengin olur.
Emin olunuz marttaki pandemiden daha fazla düşeriz, çünkü sıcak koltukları bırakmak zordur.kargasa kesinlikle çıkacaktır. Belediye seçimlerini hatırlayınız akepe neler yapmıştı.
Herkesin parası kendine.
Trump kazanirsa tüm yazdiklarim çöp olur.
Ytd.
Asla Ytd.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri