Sayfa 67/188 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 1497 madde; 529 - 536 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Şahsen daha çok Karbon Elyaf hatırına hep portföyde tutuyorum ayrıca şirket kazandığını dağıtmayı da ihmal etmiyor o zaman problem yok, arada bir dayak olacak normal şeyler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Çakallarla kuzuların dansı.aksa da yatırımcı olmiyana ekmek yedirmezler.ytd

3. Son 20 günde geldiği yere 2 günde geri döndük. Sorum şu, şirketin hissesi son iki günde %12 değer kaybetmişse, yatırımcıyı en azından rahatlatmak için olumsuz fiyat hareketlerinde kamuya açıklanmamış herhangi bir nedeni yoktur açıklaması yapması gerekmiyor mu? Böylesine ilgisiz, alakasız Yönetim nasıl olur da heryıl ödül kazanır anlamış değilim.

4.  Alıntı Originally Posted by karbon33 Yazıyı Oku
    Son 20 günde geldiği yere 2 günde geri döndük. Sorum şu, şirketin hissesi son iki günde %12 değer kaybetmişse, yatırımcıyı en azından rahatlatmak için olumsuz fiyat hareketlerinde kamuya açıklanmamış herhangi bir nedeni yoktur açıklaması yapması gerekmiyor mu? Böylesine ilgisiz, alakasız Yönetim nasıl olur da heryıl ödül kazanır anlamış değilim.
    Sn.Karbon,

Bu dusus hisse ile ilgili degil.

Dunya piyasalarinda ciddi bir duzeltme yasaniyor.

Stock market today: Global shares tumble after a wipeout on Wall Street as Big Tech retreats.

https://ca.finance.yahoo.com/news/st...085127996.html

5. Syn Tinaz, paylaştığınız düzelmeyi ben de okumuştum ama öyleyse bile Bist 100 de Aksa kadar tepki veren de yok, ama yine de şirketten açıklama beklerdim.

6. Aslında düşeceğini tahmin ediyordum ama satmadım.. 10 TL nin altına da düşebilir.

3-4 aydır bedelsiz için gelen çok oldu, haber bitince muhtemelen malı boşaltıp çıkıp gittiler. onlar için 100-150 arası iyi kar bıraktı.

gerçeğe dönmek gerekirse aksada favök düzelse de halen istediğimiz yerde değil.

Bu sene Aksa senesi değil.. ACN Fiyatlarında ki dengesizlik üretim kapasitesindeki net olmayan durumlar

Yönetimsel olarak dinçkökleri piyasada pek seven yok ama lodrik güzel kararlar alıyor gibi, er geç yönetimi devralacaktır diye düşünüyorum Danışıklı dövüş değilse de aralarında yönetimsel olarak problem olduğu aşikar.

Yönetim Kurulu strateji olarak bedelsiz yılı ilan etti ama gelen yatırımcıyı görüyorsunuz çoğu kaçtı.. Düşük temettü stratejisi de çok fazla yatırımcı kaybettirdi umarım ileriki yıllarda iyi rakamlar görürüz.

Yıl sonu eski değerle 180 yeni değerle 15 TL yi görebilir. Faiz indirimleri ve resesyondan çıkış sektöre momentum katabilir.
    Bilançolar önemli dönemsel olarak favök artışlarında hızlanmalar hisseyi taşıyacaktır.

Son iki yılda aksa çok bir şey kazandırmadı hatta yatırımcısını yıldırıldı.. Tüm bu negatifliklere rağmen 2025-2026 yılları aksa için güzel geçeceğini düşünüyordum.

Öyle uçar kaçar değil de peyder pey koşmaya devam edecektir.
    Bana balık tutmayı öğretme, balık ver.

Alıntı Originally Posted by karbon33 Yazıyı Oku
    Son 20 günde geldiği yere 2 günde geri döndük. Sorum şu, şirketin hissesi son iki günde %12 değer kaybetmişse, yatırımcıyı en azından rahatlatmak için olumsuz fiyat hareketlerinde kamuya açıklanmamış herhangi bir nedeni yoktur açıklaması yapması gerekmiyor mu? Böylesine ilgisiz, alakasız Yönetim nasıl olur da heryıl ödül kazanır anlamış değilim.
    Bu tür uyarı yapan bir şirket oldu mu. Hoş durup dururken bu şekilde 2 günde %12 düşen büyük çaplı bir şirkete denk gelmedim. Böyle bir örnek olmayınca, Kap uyarısı örneği de görmek zor.

Bunların hepsi bir deneyim oluyor. Bedelsiz açıklandıktan sonra bir kaç gün yükseliş olması normal karşılanabilirdi ama son 2 haftadır oluşan ekstra yükselişi dikkate almak lazımmış. Tecrübe ettik. Hele ki PPF faizlerinin bu denli yüksek olduğu bir dönemde nasıl davranılması gerektiğini daha geniş incelenecek. 2 gündeki düşüş, 3 aylık ppf faizine denk geliyor. Hisse takip edip işkillenmekten, gerilmektense risksiz/aksiyonsuz garanti getiriye yönelme zamanlarını kaçırmamak gerekiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Bu tür uyarı yapan bir şirket oldu mu. Hoş durup dururken bu şekilde 2 günde %12 düşen büyük çaplı bir şirkete denk gelmedim. Böyle bir örnek olmayınca, Kap uyarısı örneği de görmek zor.

Bunların hepsi bir deneyim oluyor. Bedelsiz açıklandıktan sonra bir kaç gün yükseliş olması normal karşılanabilirdi ama son 2 haftadır oluşan ekstra yükselişi dikkate almak lazımmış. Tecrübe ettik. Hele ki PPF faizlerinin bu denli yüksek olduğu bir dönemde nasıl davranılması gerektiğini daha geniş incelenecek. 2 gündeki düşüş, 3 aylık ppf faizine denk geliyor. Hisse takip edip işkillenmekten, gerilmektense risksiz/aksiyonsuz garanti getiriye yönelme zamanlarını kaçırmamak gerekiyor.
    Bir ara fiber karbon yapı güçlendirme malzemesi kullanımı medyada yer alınca yukarı yönlü ataklar için şirket öyle bir açıklama göndermişti diye hatırlıyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 67/188 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •