Sayfa 67/388 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 3098 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Dışişleri Bakanlığı :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Almanya'nın Ankara'daki büyükelçisi, T.C. Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Millet Tüik e kızıyor.

Kimin emri ile yada talimatı ile rakamlarda oynuyor hepimiz biliyoruz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5. günaydınlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Almanya'nın Ankara'daki büyükelçisi, T.C. Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
    https://youtu.be/QJHO8pSR2Po?si=th6069LDoep9XcZ_&t=47

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,112
    Akla karayı ayırt edemeyen ülkeyiz hala,mhp zaten bildik bir siyasal parti,abd emrinde yetiştirilmiş militarist yapıya sahip,aklıma madanoğlu geldi 60 darbesinde türkeşe idam emri vermeye hazırlanıyordu araya girildi hindistana sürüldü,akıllandımı yok,alevileri katletmeye başladı bunu 70 sonrası gördük,bu benim maraş raporlarımdada vardı,sadece benim değil diğer arkadaşlarında raporlarında vardı,kadıncağızın karnını yarmışlar cenini çıkartıp duvara çivilemişlerdi yılandan yılan doğar diye,bu neyin kini yahu,zaten 80 darbesinde çoğu idam oldu,şimdi kalıntıları devam ediyor,bu ülkenin %20 üstü alevi,alevi olmak suçmu ?ama mhp onları düşman olarak gördü hep,ama düşmanın emrinde çalıştı,zaten şimdi siyasal islam bunu unutturdu gibi,70 yıllarında mitteyken bize gelen raporlarda siyasal islama dikkat denilmişti,şimdi vaziyet ortada,detaya girmeye gerek çok çok defa yazdım,mit bile bana tersti istifa ettim çeşitli bakanlıklara girdim,ama geride çok manidar olaylara sahip oldum,Atatürk memlekete çok güzel miras bırakmış adı laiklik,ama bunu dinsizlik türke uygunsuz görenler var,devamlı dış güçler vatanımızı bölmeye çalışır başta ABD olmak üzere,ama bülünmezmezlik şerbeti var bizde Atammız noktayı koymuş laik demokratik bir yapıya sokmuş bizi ölene kadarda bu böyle gidecektir,yaşasın laik Atatürkçü sistem anayasanın 1-2-3 ve 4 madde ile perçinleştirilmiş maddeleri ebediyen değişmiyecek,sistemi değiştirmeye çalışanlar imha edilecektir bunu bilesinler,Türklüğün gizli güçlerinden korksunlar,şifre yadadır.

8. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Sayfa 67/388 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •