Sayfa 67/872 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 529 - 536 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. 30 Mayıs 2017 13:27

***BANVT*** BANVİT BANDIRMA VİTAMİNLİ YEM SANAYİİ A.Ş.( Kredi Derecelendirmesi

***BANVT*** BANVİT BANDIRMA VİTAMİNLİ YEM SANAYİİ A.Ş.( Kredi Derecelendirmesi
    .

***BANVT*** BANVİT BANDIRMA VİTAMİNLİ YEM SANAYİİ A.Ş.( Kredi Derecelendirmesi )

İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Kredi Derecelendirmesi

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

JCR Eurasia Rating Derecelendirme Kuruluşu'nun rating bildirim formuna göre şirketimiz konsolide yapımız ve planlanan tahvil ihraçlarının periyodik gözden geçirilme sürecinde "yatırım yapılabilir kategorisinde" değerlendirilmiş olup, Uzun vadeli ulusal not BBB-(Trk), Kısa Vadeli Ulusal Not A-3(Trk) olarak teyit edilmiştir.
    Notlara ilişkin görünümümüz ise, pozitif olarak yukarı yönlü revize edilmiştir. Ayrıca Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para Notumuz BBB-,Kısa Vadeli Uluslararası Yabancı Para Notumuz ise A-3 seviyesine yükseltmiştir.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/609750

BIST

30 Mayıs 2017 01:05

2. Cok sessiz ve kucuk adimlarla gidiyor.
    Cagri yapilinca biraz daha gider zannimca.
    Ikinci ceyrek de guzel gelirse bilancoda 15TL kisada bekliyorum.
    Rusya senede 1 milyar dolarlik kanatli eti ithalati yaparken Turkiye'nin pastadaki payinin 30milyon dolar civari olmasi cok komik.
    Rusya ithalat yasagini kaldirmak uzere ve beyaz ette ozellikle Banvit'ten buyuk bir atak bekliyorum. Rusya'nin hali hazirda en onemli domuz eti tedarikcisi olan Brezilya, Turkiye uzerinden kanatli eti pazarinda da konumunu yukseltecegine inaniyorum.
    Irak pazari da cok buyuk onem arzediyor, sayet Irak'da sular biraz durulursa kanatli et pazarinda Banvit stoksuz calisir!

29 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arası ilk 5 aracı kurum bazinda net para girişi olan hisseler..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Qatar'li ortakdan oturu umarim korfez krizi bu hisseye olumsuz etki etmez.:(

5. Korfez krizi etkilemedi gibi ;) cok guzel oldu.
    Belki krizi firsata donusturebiliriz de.

Cagri ne zaman yapilir acaba?

6. Noldu ya? herkes satti mi pusuya mi yatti ne is? :)
    Bir ben kalmisim

7. Bekliyoruz dostum bir yere gitmedik

Sent from my iPhone using hisse.net

Sayfa 67/872 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •