Sayfa 67/1002 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Konuyla ilgili bilgi sahibi kişilere göre Trump yönetimi, ABD ihracatı üzerindeki etkiyi azaltmak için Çin yapımı gemilere yüksek liman ücretleri uygulama planını gözden geçiriyor.

Söz konusu kişilerin WSJ'ye verdikleri bilgilere göre Trump yönetiminin yeni planı, ücretleri büyük ölçüde gemi kapasitesine dayandırarak Los Angeles, New York, Savannah, Ga. ve Oakland, Kaliforniya gibi limanlara gelen daha küçük gemiler için daha düşük ücretler uygulamak. Söz konusu kişiler, ABD Ticaret Temsilciliği'nin soya fasulyesi ve kereste gibi tarımsal ihracat taşıyan gemilerden alınan ücretleri de hafifletmek istediğini söyledi.

Reuters daha önce STR'nin revize edilmiş liman ücreti planını bildirmişti.

USTR'nin Şubat ayında açıklanan orijinal planı, Çin yapımı gemilerden her bir liman uğrağı için 500.000 ila 1,5 milyon dolar arasında ücret almaktı. Nakliye şirketleri ve ticaret grupları, ücretlerin Amerikalı tüketiciler için daha yüksek maliyetlere yol açacağı, ABD tarım ihracatına zarar vereceği ve liman işçilerinin istihdamını tehdit edeceği konusunda uyarıda bulundu. Konteyner operatörleri ABD limanlarına yaptıkları seferleri yarı yarıya azaltacaklarını söylediler. Asya'dan yapılan tipik bir seferde ortalama dört ABD limanına uğranmaktadır.

ABD Ticaret Temsilcisi Jamieson Greer Salı günü Senato Finans Komitesi'nde yaptığı açıklamada, yönetimin kamuoyundan gelen geri bildirimlere dayanarak planda revizyonlar yaptığını söyledi.

Greer, “Başkan'ın, emtia ihracatımızı etkilemeden doğru zaman ve doğru teşviklere sahip olduğumuzdan emin olmak için çok dikkatli bir şekilde bakacağını düşünüyorum†dedi.

Liman ücreti planı, Trump yönetiminin gemi taşımacılığını canlandırma çabalarının bir parçasıdır.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Konuyla ilgili bilgi sahibi kişilere göre Trump yönetimi, ABD ihracatı üzerindeki etkiyi azaltmak için Çin yapımı gemilere yüksek liman ücretleri uygulama planını gözden geçiriyor.
    Liman ücreti planı, Trump yönetiminin gemi taşımacılığını canlandırma çabalarının bir parçasıdır.
    Çine bir darbede gemiden gelecek, bunu 1 haftadır X de yazıyorlar. Çin taşıma konusunda yeterli değil, alternatifi yok. Bu hengamede iyi bir samsung kapmak lazım, 50-60 binlik telefonu 10 bine almak da varmış diyeceğiz. Yinede 500 bine BYD için 120 gram altın ayırdım, barter yaparız.

3. akçay,

senin tesla ne oldu zarardamısın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Çine bir darbede gemiden gelecek, bunu 1 haftadır X de yazıyorlar. Çin taşıma konusunda yeterli değil, alternatifi yok. Bu hengamede iyi bir samsung kapmak lazım, 50-60 binlik telefonu 10 bine almak da varmış diyeceğiz. Yinede 500 bine BYD için 120 gram altın ayırdım, barter yaparız.
    4 milyonluk byd yi 500 bine alıcağınımı düşünüyorsunçakır bir kahve iç fazla geleceği görmeye başladın.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    4d
    Merkez Bankası Pazartesi altın etkisi hariç 2.2 MLR USD daha sattı
    Net döviz pozisyonu 16.2 MLR USD
    19 Mart itibariyle net satış 40.550+2.400 ndf = 43 MLR USD
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    akçay,

senin tesla ne oldu zarardamısın
    yok onu sattım yenisi çıkacak şimdi onu alıcam bekliyorum bugünlerde açıklanacak...

yazın koltukları terletiyor...yenisi üflemeli olmus...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    4d
    Merkez Bankası Pazartesi altın etkisi hariç 2.2 MLR USD daha sattı
    Net döviz pozisyonu 16.2 MLR USD
    19 Mart itibariyle net satış 40.550+2.400 ndf = 43 MLR USD
    Kamu bankalarının döviz pozisyonları hakkında bir veri var mıdır ? Günlük 1.5 2 milyar vadesi gelen carry ciye MB 38 den teslim ediyor dolarlarını. KKM hızla bitiyor carry de bitiyor 1 aya kalmaz. Sonrası ?

Böyle kur tutma mı olur. Bu çok açık ki belli bir fiyattan teslimat.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yok onu sattım yenisi çıkacak şimdi onu alıcam bekliyorum bugünlerde açıklanacak...

yazın koltukları terletiyor...yenisi üflemeli olmus...
    togg verelim sana yerli millibence byd bir incele
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 67/1002 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •