177 den kapabilen varmı 8 kademe primi aldı tebrikler kim aldıysa biz daha maliyet düşürmedeyiz kara geçemedik
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
177 den kapabilen varmı 8 kademe primi aldı tebrikler kim aldıysa biz daha maliyet düşürmedeyiz kara geçemedik
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyet 194 tl
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şirket genel kurulunda alt limit 20 avro üst limit 140 avro olarak hisse geri alım kararı aldı. inatlaşmaya gerek yok. adamlar hissenin fiyatını indirebildikleri kadar indirecekler. siz 2010 de 42 tl halka arz ettiğiniz şirketinizin hissesini geri almak için ne yapardınız. ?
maliyet iyice düştü ama hâlâ tırsmaca ben...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Attila doğudan'ın birkaç röportajını izledim , edindiğim izlenim kalite ve prestije çok önem veren biri olduğu , bu sebeple ne olursa olsun Do&Co' nun 3.havalimanında bulunacağını düşünüyorum.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben daha evvel yazmıştım zaten patron,un thy ile olan anlaşmanın 2018,in sonunda son bulacagı sadece business class,a hizmet verecegi haberiyle hissenin sert düşmesini engellemek adına gk da aldıgı hisse geri alımını başlatarak tampon yapmayı düşündügüdür...Hisse fiyatı olarak ise hisse 15 temmuz olaylarında bıraktıgı boşlugu tam 8 ay sonra doldurmuştu şimdi avusturya grafiginde 60 euro,larda(burada 250 civarı) bir boşluk söz konusu bu patronun alımı başlatmasıyla kısa süredede doldurabilir uzun vadede sürebilir....
Göz olanı akıl olacagı görür..
Yer İmleri