JAS Üstadım,
N'olcak bu Tom'un hali...
Hazır geldi 35 e tamam mı?...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
bankalardaki hareketin erken seçim ihtimali dışında açıklaması yok bana göre.
mb faizi düşüremez, düşürürse intihar olur. düşüremeyince zaten mart krizi benzeri olaylar olur.
bir diğer düşük ihtimal de kısada piyasayı rahatlatacak bir döviz girişi olabilir.
audentes Fortuna iuvat
Aynı şeyler yarın özl den sorulacağı için teknik olarak seneryomu paylaşayım.
Tl bazlı günlük graf sistem kanal üzerine kurulu basit olarak fazla indikatör ve kullandığım enstrümanlarla karıştırmadan net resim vermek istedim çoğu kezde böyle basitleyerek atıyorum.
Tahta Hacimle dolar bazlı 1.07 üzeri 200 günlük ortalama üzeri 2 günlük kapanış yapmış durumda , stoploss sormayın özl den maliyetinize göre stoploss ayarlayın.Herkese tek te yazamayacağım için düşüncelerimi burada toplu paylaşıyorum.Seans içinde soru cvp lamam özelden.Kolay gelsin.
dip not seneryomuzun ham maddesi dolares![]()
Vaziyet
@vaziyetcomtr
·
9s
#SONDAKİKA İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılması için inceleme yapılmasına onay verdiği ortaya çıktı. via
@Sabah
Eğer doğru ise yeni gördüm , Allahın bir gün hesabı olacak Başkan.
Ü
Halka arzlar olduğunda toplu 5-10 hisse ile borsayı yukarı al arzlar bitince yeteri kadar da longucu bulursan ver tabana kadar.
Faizler yükselirken bankaları yükselttiler şimdi faizi düşürün sinyali dün akşam verildi yine bankaları yükselttiler.
Hangisi doğru?
Bankalar için faizin düşmesi mi yükselmesi mi iyi?
Ytd
Yer İmleri