haftalık macd sıfıra dayandı geçerse çok sert hareketler beklenebilir. haftalıkta 2.91 usd kritik direnç.
haftalık macd sıfıra dayandı geçerse çok sert hareketler beklenebilir. haftalıkta 2.91 usd kritik direnç.
Macit abi mi alıyor acaba, hacim çok zayıf kalıyor.
ihracat hikayesi falanlar filanlar hepsi çok güzel, gerçekten güzel beklentiler, nispeten altı dolu bir beklenti.(şirket bir hikaye üretmediği için, yatırımcıları tarafından ortaya atılan bir hikayedir.) Bu noktada tepedekilerin vermesi gereken bir karar var. Biz bu pastayı yatırımcılarımızla bölüşecek miyiz, yoksa tüm pastayı biz yiyip, yatırımcının parasını da pul mu edeceğiz?
bu karar yatırımcı lehine alınmadığı sürece hiçbir cacık olmayacak, kötü yönetilen, fakat potansiyeli çok yüksek bir hisse olduğunu düşünüyorum. mevcut düzeni koruyan biri, hiçbir üretim yapmayan herhangi bir emtia da bile yılbaşında bundan daha iyi getiri elde edilebilirdi. Araştıracaksın üreteceksin, binlerce kişilik kıtalar arası bir operasyona sahip olacaksın. fakat enflasyon kadar bile yükselmeyeceksin, aksine düşeceksin. İzahı olmayan bir durum. Ya yatırımcı aleyhine bilinçli olarak yürütülen bir süreç, yada birileri düpedüz ehil değil(ilk ihtimal daha akla yatkın.). Gerçekten akla ziyan bir durum.
10. köyden yazıyorum.
zengin bir speke ihtiyacı var, arge ihracat karlılıkta bir yerden sonra hikaye. her kağıt temeli sağlam olduğu için mi artıyor sanki. bir yatırımcı gelir siler süpürür, zaten sığ kağıt. örnek alcar 1e100 bedelsizi var, sermaye 10 milyon, kağıt 1000tl değerinde ve karlılık enflasyona rağmen sıkıntılı. ben bilerek baskılandığını düşünüyorum devanın. mayıs haziran hareketleri spk tarafından incelenmeli, tepeden mallandırıp 8 ay süründürdüler . hoş gerçi şu ara birçok patron tepede güzel haber verip ortak satışına geçiyor.
Temettü gelirlerinde stopaj eskiden olduğu gibi %15e çıkarıldı. Temettü bağımlısı şirket sahipleri, temettüden vazgeçip bedelsize döner mi acaba..
eskiden stopajın %15 olduğu dönemde de temettü bağımlılığı var mıydı? Nasıl olsa nasıl olur.
10. köyden yazıyorum.
Forumun en kaliteli, en rafine sayfalarından olan burası ne hâle geldi... İçim el vermediği için sitem etmek istedim. Sebep olanları ret listesine eklemek dışında yapabileceğim bir şeyler olsaydı keşke.
Hisseyi konuşacak olursak(daha doğrusu buradakilerin meraklısı olduğu fiyatı) eskiden olduğu gibi aynen devam etmekte, fazla tarife lüzum yok.
Ortaklarıma bol kazançlar ve iyi akşamlar dilerim.
Fiyat herşeydir. Bunu deva size öğretiyor zaten. Onca hikaye onca masal. Ama kazanan fiyata göre pozisyonlananlar. Siz değer yatırımına devam edin bir ara yükselir. Çok güzel kafalar yaşıyorsunuz.
Ne hikmetse işe yarar elle tutulur, yatırımcının menfaatine yazan yok, zamanında burda biri vardı çok iyi masal anlatırdı falan filanlar. Hep aynı terane. Sanırsın şirketi ayakta tutan onlar
Deva iyidir güzeldir hoştur. İsteğimiz iyi olması değil en iyisi olması. Hikaye anlatıcıları olmasa bile.
Yer İmleri