%10 ilk short pozu açtım.. 175 ten..
%10 ilk short pozu açtım.. 175 ten..
Herkes 134000 vade sonu rakamını bir çıktı alıp bilgisayarının kenarına koysun unutmamak için.
Kalın sağlıcakla.[/QUOTE]
122000 Düşüşünü güzel yakaladın, o gün sizi çok taktir ettim.
Ama yanlış yerden tekrar şhort poz a girdin, bu da bu işin cilveleri.
Shortları kapattığın yerden long a dönsen marj a bak, işte o zaman sabahlar olmasın.
Yazdıklarımdan sorumlu değilim.
Bu zihniyetle 2019 Kasım diyodum ama en aşağı 5 sene adam akıllı düzeltme gelmez
122000 Düşüşünü güzel yakaladın, o gün sizi çok taktir ettim.
Ama yanlış yerden tekrar şhort poz a girdin, bu da bu işin cilveleri.
Shortları kapattığın yerden long a dönsen marj a bak, işte o zaman sabahlar olmasın.[/QUOTE]
126.000 aralık vade 5 long açmıştım. 130'dan satıp 3 long açtım) 10 bin puan gledi be.. oha ya.
Sabah tahmin ettiğim gibi kozalaklara dadandı. Oradan bir kaç puan almaya çalışıyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
130.3'ten full geldim, %25 kapattım. %50'ye kadar kapatabilirim, duruma bakarak.
devam etme konusunda ciddi görünüse tekrar bakarız.
buralar biraz zor, bugün-yarın aşarsa zaten hemen aşağı beklemek pek akılcı olmaz artık.
ed : buralar biraz zor = final sonuç yukarı olacaksa bile derin dönüş yapabilir. mesela 131'e hatta 128'li bi yerlere.
Son düzenleme : KPL; 17-10-2017 saat: 11:51.
132500 dedim gecen hafta 400 u gordu ...
artik bugun eksi kapatmasi lazim 132500- 128500 arasi git gel....sonra nereyi kirarsa artik...
yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....
Yer İmleri