Sayfa 671/992 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Zaten kademe de 10.000 adeti şu anda sadece mayıs vadesinde bulursun birçok tahta da.
    İmkan yok haziran ya da aralık vade de öyle yüksek adette satıcı ya da alıcı bulamazsın.
    Zaten bulsan da sakın alma. Zİra sen alış yazarsın. Gelir biri verir senin alışını görerek.
    Kağıt aşağıya sürüklenmeye başlar ve stop olmak istersen alcı bulamazsın ki satış yapasın.
    Asla en yakın vadeden şaşmamak lazım pay hisselilerde. Ki hala birçok tahta da ciddi adet bile yok.
    Nerede kaldı 10.000 adet
    cevap için teşekkür ederim.

yalnız 3 soru daha soracağım

1-) vadelilerde spota göre uymak zorunda değil mi? yani spot 2.25 vadelide en fazla 2-3 kademe oynaması gerekmez mi? örn: spot 2.25 ben 100 bin lot alış yazdım tavana yani 2,48'e o zaman vadeli tavan olurda spot buna duyarsız mı kalır? yada spottan bu kadar ayrışma olması varant mantığına götürmez mi vadeliyi?

2-) dün TSKB temmuz vade spottan 2 ve 3 kademe üstten 2 adet 10 bin lot gördüm tek alışmıydı yada birden fazlamıydı onu bilmiyorum ama spot eksiyken bunu alan çoğul olduğunu düşünmüyorum. sizin söyleminizle bu bir intihar değil mi?

3-) ben şimdi krdmd'ye güveniyorum 5 tl olacak spotta 2,50 diyelim ben aralık vade 3 tl den 10 bin adet alsam önümüzde 6 ay var. teminatım da sağlam neden en yakın vade ile 20-22 gün içerisinde kendimi bir makasa sıkıştırayım önümde 6 ay gibi uzun bir vade var ise ?

teşekkürler

avm yatırımcıları kısıtlamanın kaldırılmasından memnun: pazartesi günü 1,2 milyon kişi geldi cirolar iyi

yaşlı ve bebeleri saymaz isek her 5 kişinden biri avm'ye koşmuş.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    cevap için teşekkür ederim.

yalnız 3 soru daha soracağım

1-) vadelilerde spota göre uymak zorunda değil mi? yani spot 2.25 vadelide en fazla 2-3 kademe oynaması gerekmez mi? örn: spot 2.25 ben 100 bin lot alış yazdım tavana yani 2,48'e o zaman vadeli tavan olurda spot buna duyarsız mı kalır? yada spottan bu kadar ayrışma olması varant mantığına götürmez mi vadeliyi?

2-) dün TSKB temmuz vade spottan 2 ve 3 kademe üstten 2 adet 10 bin lot gördüm tek alışmıydı yada birden fazlamıydı onu bilmiyorum ama spot eksiyken bunu alan çoğul olduğunu düşünmüyorum. sizin söyleminizle bu bir intihar değil mi?

3-) ben şimdi krdmd'ye güveniyorum 5 tl olacak spotta 2,50 diyelim ben aralık vade 3 tl den 10 bin adet alsam önümüzde 6 ay var. teminatım da sağlam neden en yakın vade ile 20-22 gün içerisinde kendimi bir makasa sıkıştırayım önümde 6 ay gibi uzun bir vade var ise ?

teşekkürler
    1. vadelinin spota uyması gerekmez.. vadeli adı üstünde mesela 2 ay sonra hissenin fiyatı ne olacak diye speküle etmektir.. mevcut durumdaki spot fiyat sadece bir referans seviye oluşturur fiyatlamada..oyuncular 2 ay sonra fiyat oluşumları konusunda farklı görüşlere sahiptir long veya short.. vadeye kalan gün sayısı azaldıkça belirsizlikler azalır ve fiyatlar birbirine yaklaşmaya başlar..ve neticede vade sonunda ikisinin fiyatı eşitlenir..

2.. no comment..

3. aralık long uzun vade yatırım gibi bir şey olur bu ve neticede bu tür poz alanlarda var.. risk yönetimini ve aldığınız fiyat fair bir fiyat mı bu kontrolleri yaptığınız sürece sıkıntı yok..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Kütahya Porselen ve Aksen hissesi olan vardı burda tebrik ediyorum kendisini parasını 5 e katladı...

5.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Dow un artıya geçmesine ihtiyaç yok son 4-5 gündür pala yurtdışı çalıştı ve dün biste giriş yaptı öyle 1-2 bin puanla işi bırakmaz şunu söylemeye çalışıyorum geçen hafta onlar yeşil yeşil biz yatay bekledik bunun sonucunda pozitif ayrışacağız........... 500 er puanlık iniş çıkışlar silkelemeler olabilir.Cumaya kadar 103 bin ve üzeri bekliyorum.Önümüzdeki hafta 105 bini test edebiliriz.
    ben de size benzer düşünüyorum, bugün ve yarın 100 ün üzerinde kalırsak. ytd

6. Kapattım shortları şimdi düşütebilirsin pala

7. sigara vetutun de ucuz olanların vergisi artırılmıç...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    100 bin inanılmaz oldu. Viopta olsam full short açardım 100 bini görünce

Dün 98.400 akbank 5.63 ... bügün 100 binde akbank 5.59

Bu görüntüyle 100 bin üstü hayal ürünüdür. Ytd
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 671/992 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •