Gördüğüm kadarı ile forumda çoğu kişi uzunda...
Artık borsa ile ilgilenmediğim için dışarıdan yorum yapmak daha rahat oluyor...
Dow un hareketine göre en az 1000 puan eksi açılmalı. Eğer az bi eksi açılırsa ardından aşağı basarlar... Yada sabah fdow u daha aşağı verirlerse tekrar 97500 lere ineriz... Sonrası fdow un durumuna göre değişir...
Günlerdir söylediğim gibi; yabancılar tam olarak satışı bitirmeden bizim borsa adam olmaz...
Oha oha... Fdow göçüyorrrrr
Vallahi dostum sen bizim borsaya inanma... 125 000 i gördükten sonra, dow u cayır cayır verirlerken bizimkini indirmiyorlardı. Bazı arkadaşlar dow düşerken düşmüyoruz diye bayağı bi inandı düşmeyeceğimize... Bir başladılar basmaya, ortalık toz duman... Birde şu var... Kaç gündür dow çıkarken biz düştük. Bugünkü çıkış için, somut bir gerekçede yoktu.
Yani bugün ü mal satmak için kullanmış olabilirler.
Şöyle bir durumda var ki; devlet para basıp bazı kanallardan borsayı destekliyor gibi.
Borsaya yeni giren ky lar var. Bayağı bi çok. Yanlış hatırlamıyorsam 160.000 civarı yeni hesap açılmış.
Bunlar ışığında bir mantık yürütürsek borsa düşmeye daha yakın tarafta
ABD virüsten belini doğrultamayacak.. farklı virüslerle ABD boğuşmaya devam edecek....Hakettiğini buldu... olan masum çocuklara ve sivillere oluyor ...PKK'ya silah yardımı tıbbi yardımı et kendi halkına bakma..Ortadoğuda 1 milyon sivilin katili..Irakta katliam sonrasinda hata yaptik nukleer bomba yokmustu diyecek kadar alcak. ..... inşaallah yok olursun abd...Beter ol...Aminn...
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Dow un artıya geçmesine ihtiyaç yok son 4-5 gündür pala yurtdışı çalıştı ve dün biste giriş yaptı öyle 1-2 bin puanla işi bırakmaz şunu söylemeye çalışıyorum geçen hafta onlar yeşil yeşil biz yatay bekledik bunun sonucunda pozitif ayrışacağız........... 500 er puanlık iniş çıkışlar silkelemeler olabilir.Cumaya kadar 103 bin ve üzeri bekliyorum.Önümüzdeki hafta 105 bini test edebiliriz.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer İmleri