Sayfa 665/992 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Bir de dolarda tık yok bı geceki düşüş karşısında bence dolaresin hareketi iyi takip edilmeli bizim endeks için

2. fıçırlarıı kim üfürdü yeşillenmişler.

3. Sabah da vadeliler +30 bile olsa yatay açarız

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by armagedon Yazıyı Oku
    fıçırlarıı kim üfürdü yeşillenmişler.
    Trump reis üfürmüştür 😀😀😀

5.  Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    Kaldıracı zaten kullanmış oluyorsun pozisyon açar iken.1 kontrat endeks açtın diyelim 1150 tl ile o anki rakam atıyorum 116,125 ise 11.6125 tl lik pozisyon açmış oluyorsun aynı şey pay vadelilerde de geçerli onlarda da, kaldırac oranları degişken hatta aracı kurumlarda fazla teminat isteyebiliyor hissesine göre.Hesabını açtıgın pozisyon büyüklügüne göre yap.Ödedigin teminata göre degil.

Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de bahsettiğiniz gibi biliyorum. Ama rakamı büyük (iki haneli) bir pay vadelide zararım biraz fazla görünüyor hesabımda bu sebeple sordum. Kendi hesabıma göre daha az olmalı o sebeple sormuştum toplama çıkarma işleminden farklı bir hesaplama mı var diye tereddüt ettim ancak kendim parmak hesabını yanlış yaptım herhalde tekrar yapmam lazım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
     Alıntı Originally Posted by YalnızAbi Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de bahsettiğiniz gibi biliyorum. Ama rakamı büyük (iki haneli) bir pay vadelide zararım biraz fazla görünüyor hesabımda bu sebeple sordum. Kendi hesabıma göre daha az olmalı o sebeple sormuştum toplama çıkarma işleminden farklı bir hesaplama mı var diye tereddüt ettim ancak kendim parmak hesabını yanlış yaptım herhalde tekrar yapmam lazım.
    kapanış fiyatı değil, uzlaşma fiyatını bir kontrol edin, son dakilarda kapanış rakamı ile uzlaşma fiyatı arasında farklar oluşabiliyor
    hesaba yansıyan da uzlaşma üzerinden yapılıyor

7. invest
    S&P 500 Vadeli Islemleri Tartışmaları
    Baba ben Lot aldım
    1 saat önce
    Son 2-3 saatir onlarin borsa sayfalarini takip ediyorum. Agizbirligi yapmis gibi hepsi bugunu buldu.
    1) BOEING CEOsu: "Eylul ayinda, hukumet yardimlari kesilince iflas aciklayan Havayolu sirketleri olacak, ayrica Havayollari bu yil sonuna kadar en fazla %50kapasite yakalar, 2019 rakamlarina erişmesi 2-3 yil surer" dedi ve havayolu hisseleri %5 kadar geriledi.

2) Drump Reyiz: "AB, JAPONYA eksi faiz uyguluyor, ben de isterim" diye tvit attı, hop banka hisseleri %1 geriledi.

3)Fauci bugun senatoya sunum yapti ve dediki "vaktinden once tedbirleri gevsetirsek virus hortlar" tuz biber oldu
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Arkadaşlar abd vadelileride eksiye döndü. Yarın açılışta ne olaki. Varmı bi düşünceniz.

Sayfa 665/992 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •