Hedef 1000 ler.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hedef 1000 ler.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neler oluyor bu kords a ya Oyak neredeyse 1 milyon lot olacak tavan fıyattan..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
OYAK ,kordsa,savunma sanayi?ne dönüyor merak ediyorum.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hedef zamanla kendini günceller her bilanço her yeni anlaşma şimdilik sadece güzel gündemi izliyoruz ..
Rakamlara yansısın hesap kitaba otururız inşallah..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah bereket versin
kalanlara selam olsun
yatırım filan tavsiyesi değildir
sağol kordsa
çok sağol
Devir Uzay, havacılık devri.
Uzay alanında Türkiye'de 10 yılda 10 bin uzman hedefleniyor.
Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Yıldırım, "Uzay istasyonuna gidecek kişi, bu sene içinde belirlenecek, 2023 sonunda da Türk bilim insanını Uluslararası Uzay İstasyonu’na göndermiş olacağız, orada 10 gün kalacak" dedi.
https://www.dunya.com/ekonomi/uzay-a...-haberi-611707
İnşallah bu şanslı arkadaşı istasyona gidiş için en az 10 yıldır eğitiyorlardır. Çünkü gidenler akılalmaz fiziki/bilimsel eğitimler alıyorlar uzun yıllar boyunca. 100 tane F16 pilotundan 1 tanesi seçilebiliyordur herhalfe. Bir de 10 gün orada kalırsa dünya rekoru olur sanırım. Çünkü 10 günde bir gidilip gelinmiyor orada. Jetlag den dolayı TR den ABD 30 bin fitten uçuşta bile 7-8 gün kendine gelemiyor adam. Uzay istasyonuna gidip 10 güne dönen adamın geldiğinde heykelinin dikilmesi lazım.
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
Yer İmleri