Sayfa 672/1003 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,369 - 5,376 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    diğer şirketler dağıtabildiği kadar temettü dağıtabilirken, bankalar için ancak yüzde 10 temettü verebilirsin deniyor.. bddk yapsın limiti yüzde 50, yani dağıtabilir karın yarısını dağıtabilirsin dediği anda, tavanlarda mal bulamayız banka tahtalarında
    kamu bankaları temettü dağıtıyor ya eşe dosta sorgusuz sualsiz krediler , nebati geldiğinde dedi verdiğimiz kredileri yanlış yere kullandınız Yav birileri aranmadan piyasada konuşulan o paralar nasıl alınıyor.
    işte temettü bu ,bak yine iş GÜVEN meselesine geldi Karakemal.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Bence ilk hedef 275.xxx Tıpkı geçen faiz artışında olduğu gibi o akşam deli gibi aldılar sonraki gün deli gibi sattılar ABD de...
    Sıkıntı yok beti arttırıyoruz

https://youtu.be/BUm3BT7o4Gk

3. ulan yine dondu ekranlarım aktif kaç beyler en düşük kaçı gördü
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4. amerıka teknık ressesyona gırmıs o yuzden satıs geldı .bu amerıkalılar bızım mb yı de gececek bu gıdısle powell bızımkılere ozendı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Maliyetinizi bilmiyorum ama şirket geri alıma tekrar başladı. Ben de dün alım yaptım. 65 TL üstünde kapatmaya başlaması lazım güzelleşme için.. Bakalım..
    Maliyetim düşük sayılır sayın emregünes, pandemi zamanında 14 liradan beridir topluyorum, ortalama maliyet 26 lira civarında.

Ama nikah yapmış gibi 84'ten çıkmadığıma kızıyorum. Tabi ki herkes gibi.

2. geri alım kararı Arcelikte bu kez manipülasyon için kullanıldı. Pek Çok kişinin sırf uygulanmayan bu 2.geri alım kararı nedeniyle ve de tabiki Koç isminin dürüstlükle eş değer olduğu inancıyla yükseklerden alım yaptığını biliyorum. Sonuç ortada.

6.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    amerıka teknık ressesyona gırmıs o yuzden satıs geldı .bu amerıkalılar bızım mb yı de gececek bu gıdısle powell bızımkılere ozendı
    Resesyona gireceği zaten belli ,
    daha stagflasyon olacak sıra ile ,
    sadece topu gögüste yumuşatma hareketleri.
    bak bizim merkez bankası bugun ne konuşma yaptı alkışlamaktan ellerim patladı
    şaka bir yana oda dış güçlere atmış topu.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Veri beklenen gibi geldi. Kagit ustunde resesyon ama resesyon karakteristigine sahip bir ekonomik durum yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Veri beklenen gibi geldi. Kagit ustunde resesyon ama resesyon karakteristigine sahip bir ekonomik durum yok.
    O da olur abiler...azcik sabır..bu Dow kafalı gerizekalı fed varken daha neler neler olur...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Sayfa 672/1003 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •