"Masada kimin kurban olduğunu bilmiyorsan o sensindir" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Sayın filozof bu durum geçici bi durum ülkemizdeki idare eflasyonu artırır diye dövize baskı yapıyor ama ihracat ölüyor bu bir tercih idare böyle istiyor Kayserili nire yapmasın ürettiği ürün naftada ve Avrupa'da biliniyor rakiplerindede kaliteli yapıyor çin Hindistan da işçilik çok ucuz ve hükümetleri destek veriyor gümrük vergileri hep kayserliden yana elk dingil yılbaşında başlayacak dolar artınca Kayserili davul zurnayla oynuyacak eski karları katlayacak senlede ben zengin olacağız.
Ticaret savaşları yeniden başladı: Trump, Çin'e yüzde 100 ek gümrük vergisi getirdi
Sayın Revenge dolar hak ettiği yere gelecek ülkemiz için kayip olacak ama ihracat artacak stabile gelincede herşey daha güzel olacak yoksa bu bir haksızlık amarikada eflasyon beş sende elli dolar artışı yüzde on bu böyle olmaz onu demek istedim
İYİ; dolar artınca ben gelirim.
küresel tedarik zinciri etkinlikprogramına katilmisiz ve bir miktarda destek vermişlerdi bu hususu diğer ihratci şirketlerdede kap haberi gelmismi diye yok sadece Ege endustride var
Tarih olarak ekimin başından bu yana inceledim ne fortta nede bochta hiçbirinde demekki sıradan birşey değil önemli bulmaak lazim
2024 mayıstan beri durum bu ayı piyasası!
https://x.com/yola__devam_/status/19...129784514?s=46
"Masada kimin kurban olduğunu bilmiyorsan o sensindir" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri