Sayfa 673/1000 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: Viop LX

1. Yurtiçi Yerleşiklerin YP Mevduatları & TCMB Rezervleri (Ziraat Yatırım)

8 Kasım ile biten haftada yurtiçi yerleşiklerin yabancı para mevduatları bir önceki haftaya göre 1.063mn USD azalmıştır. (Kur etkisinden arındırılmış 352mn USD artış)

Gerçek kişilerin DTH'ı 1.440mn USD'lik azalışla (-501mn USD'si döviz, -940mn USD'si altın) 105.026mn USD seviyesinde gerçekleşmiştir. (Arındırılmış veride net 329mn USD azalış)

Tüzel kişilerin DTH'ı 376mn USD'lik artışla (+359mn USD'si döviz, +17mn USD'si altın) 61.613mn USD seviyesinde gerçekleşmiştir. (Arındırılmış veride net 681mn USD artış)

8 Kasım itibarıyla yurtiçi yerleşiklerin yabancı para mevduatları 166.640mn USD seviyesini göstermiştir.

TCMB verilerine göre, 8 Kasım ile biten haftada, toplam rezervler 2,3 milyar USD'lik azalışla 157,3 milyar USD seviyesinde gerçekleşmiştir. Net uluslararası rezervler ise aynı haftada 0,4 milyar USD'lik azalışla 60,6 milyar USD seviyesinde kaydedilmiştir.

BDDK verilerine göre, 8 Kasım ile biten haftada, Kur Korumalı Mevduat'a (KKM) dolar bazlı bakıldığında %3,72 azalışla 1.465mn USD çıkış yaşanmıştır (TL bazlı bakıldığında %3,66 azalışla 49 milyar TL). Toplam KKM miktarı 37.875mn USD (1.290 milyar TL) olarak gerçekleşmiştir

Ziraat Yatırım Menkul Değerler
    www.ziraatyatirim.com.tr

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    örnek sizin için..

Haklısın dostum
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Vicente nin (D83) kuşu kaçtı,bu aralar üzgün....mazur görün.
    Ustad sen Menderes'te oturuyorsun dimi
    Cidden çok moralim bozuk
    Sana birsey yazacagim

3. Deh ulen deeeh.

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Haklısın dostum

Ustad sen Menderes'te oturuyorsun dimi
    Cidden çok moralim bozuk
    Sana birsey yazacagim
    İş yerim Menderes te,, ikametgahım Urla da.
    Tabii buyurun yazın.

5. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Togg için ortaklıklar konusunda imkanların araştırıldığına vurgu yaparken, ihracat için de 2025 yılının Eylül ayına işaret etti.

Azerbaycan'ın Bakü kentinde düzenlenen COP29 zirvesinde Bloomberg HT'nin sorularını yanıtlayan Karakaş şirketle ilgili son gelişmeleri aktardı.

Karakaş'ın açıklamalarında öne çıkan ifadeleri şunlar oldu:

Togg DNA'sında yeşil dünyayı odaklayan bir şirket olarak doğdu. Bizim Gemlik'teki tesisimiz Avrupa'nın en temiz tesisi.

Şu ana kadar 2 milyar euroya yakın harcama yaptık.

Satış sistemimiz artık oturdu. Müşterilerin konfigürasyona göre yaptığı seçimleri 1-3 hafta arasında teslim ediyoruz.

Yenilik bizim için sürekli yaşayan bir konu.

(Çinli şirketlerle ortaklık) Her şirket gibi farklı imkanları çalışıyoruz. Bunu dünyadaki bütün şirketler yapıyorlar. Çalışmalarımız belli bir noktaya geldiği zaman açıklarız. Bu nokta iki sene sonra değil.

Yeni modelin testlerini yapıyoruz. Nisan'da ön siparişlere başlarız diye planlıyoruz.

Biz ihracat için önce kendi ülkemizde başarılı olmayı hedeflemiştik. Şu an Türkiye'de her satılan üç elektrikli araçtan biri Togg. 2025 yılı Eylül ayı civarında Avrupa'ya ihracatımız başlar.

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.bloomberght.com/togg-ceo...amalar-3734595

selamlar millet,
    çok patinaj yaptı. böyle durumlarda uzun çubuklar oluşabiliyor.
    şimdi mesele yönü tahmin etmeye geldi. 11.000 üstüne atacak atmasına da, üzerinde fazlalık var gibi duruyor. Acaba 10.600 altına bir dalıp boğaları stoplatıp alır mı diye içimden düşünüyorum.
    son saat hareketli olacak gibi duruyor.
    bol şans.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

7. endexde şuan sağ tepesi nu ile yapılmış çift tepe var..mesela 2-3 saatlik bazda..şuanki görüntü negatif..satışa geçti..düzelir mi yarına ..yukarı trendse düzelir..değilse çakılır..9150...buraya kadar sıkıntı olmaz..hatta zorlayalım 9000 e kadar sıkıntı olmaz ..aşağısında satış hızlanabilir, tepki sona erer..

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Vicente nin (D83) kuşu kaçtı,bu aralar üzgün....mazur görün.
    Vicente'yi hatırlıyorum bu nicki kullandığını bilmiyordum..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 673/1000 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •